Denisa Dragomir si-a luat „ADIO” de la sezon cu o noua victorie

601

Victorie la ultima cursa din sezon pentru alergatoarea Denisa Dragomir. Sportiva s-a impus in concursul Bellagio Sky Race. Cursa s-a tinut intr-o zona superba de pe malul lacului Como, din nordul Italiei. Traseul a avut o lungime de 28,5 kilometri, cu 1850 de metri diferenta de nivel. Cel mai inalt punct de pe traseu a fost la 1650 de metri altitudine.

Denisa Dragomir: „Sunt bucuroasa ca am castigat”

Denisa a incheiat sezonul asa cum l-a inceput: cu o victorie. Cu primul ei ultra „in spate”, alergat si castigat in urma cu doar doua saptamani, Denisa s-a impus si la Bellagio Sky Race.

  „Sincer nu credeam ca imi voi reveni asa repede dupa acel ultramaraton. Se pare ca sunt inca in forma. Bellagio Sky Race este o cursa destul de rapida pentru mine si de aceea ma bucur si mai mult ca am castigat”, a declarat Denisa pentru aimx.ro.

Denisa, medaliata cu bronz la Mondialele de Alergare Montana in acest an, a povestit si cum a decurs concursul: „A plouat dimineata inainte de competitie. In timpul cursei a iesit soarele si a fost umiditate mare. Primii 15 kilometri i-am alergat impreuna cu ocupanta locului 2, o italianca membra a echipei La Sportiva. Este pentru prima data cand alerg cu ea si mi-am dat seama ca este destul de puternica.”

Denisa Dragomir a parcurs cei 28,5 kilometri in 2 ore si 56 de minute.

Credit Photo: Facebook Bellagio Sky Race