Denisa Mailat a vorbit dupa medalia castigata la World Challenge Cup

0
1171
Denisa Mailat a vorbit dupa medalia castigata la World Challenge Cup

Sportiva Denisa Mailat a castigat medalia de bronz la măciuci, iar la panglica s-a clasat pe locul 5, la etapa de Cupă Mondiala Challenge Cup. Competitia a fost organizata in Romania la BT Arena din Cluj-Napoca.

Denisa Mailat a inceput gimnastica ritmica la varsta de 5 ani.

”Eram la gradinita si au venit 2 antrenoare care au facut o selectie de cateva fetite. Printre acele fete m-au ales si pe mine. Am inceput cu o antrenoare din Ucraina la clubul Royal Motors. Dupa 3 ani m-am mutat la antrenoarea Maria Gîrba care imi este si in momentul de fata antrenoare.”-Denisa Mailat

Cele mai importante rezultate Denisei va sunt prezentate de AIMX!

Denisa Mailat este campioana absoluta! Titlul a fost obtinut in 2018. Anul acesta a obtinut locul 1 la Cupa „Irina Deleanu”. Succesul a fost obtinut la panglica.

” A fost un moment de neuitat pentru mine deoarece s-a cantat imnul nostru. Iar acum am castigat aceasta medalie la WCC la Cluj-Napoca. Am obtinut locul 3 la exercitiul cu maciuci. La Cluj a fost o experienta frumoasa,m-am simtit extraordinar. Am avut o sala plina pentru Romania. Urmator concurs este in septembrie, Campionatul Mondial unde se va face calificarea primelor 16 gimnaste din lume la Jocurile Olimpice din Tokio 2020.”-Denisa MAILAT

Denisa este dedicata, iubeste gimnastica ritmica si probele pe care le are in program.

„Toate obiectele imi plac. Fac antrenamente in fiecare zi timp de 6-7 ore.”-Denisa Mailat

Anul trecut, pe 16 decembrie, Denisa a primit titlul de Sportiva anului 2018 in cadrul Galei Gimnasticii Ritmice Romanesti. In cadrul aceleiasi gale, Luiza Filiorianu, legitimata tot la CSA Steaua, a primit titlul de Maestru al Sportului.

Denisa este obisnuita cu podiumul de premiere. Anul trecut la Cupa „Irina Deleanu” in finala la cerc a castigat medalia de bronz.

Pe AIMX puteti citi AICI si despre UTMB: 7 romani sunt pe traseu in cea mai lunga cursa!

Autor: Ovidiu Pețenghea