Spartan Trifecta pregateste noul “produs” al renumitului brand la Cheile Gradistei.

61
Spartan Trifecta pregateste noul “produs” al renumitului brand la Cheile Gradistei.

Spartan Trifecta aduce noul “produs” al renumitului brand Spartan in Romania, la Cheile Gradistei. Totul se va intampla pe 23 mai in cadrul evenimentului de alergare cu obstacole Cheile Gradistei Spartan Trifecta Weekend. Spartan Trail este o disciplina de alergare montana fara obstacole. A debutat anul trecut in Statele Unite ale Americii. Anul acesta cucereste lumea cu cea mai mare serie de alergare montana. Mai mult de 40 de concursuri vor fi organizate in 2020 pe plan global. Intrecerile vor fi in cele mai frumoase locatii din lume. Va fi si un Campionat Mondial cu mai multe ”statii”.

Spartan Trifecta e evenimentul de impact programat pe 23 mai! Pe langa cursele de obstacole Spartan, Cheile Gradistei va gazdui prima cursa Trail din Europa Centrala si a doua din toata Europa. Romania si Cheile Gradistei ajung pe harta lumii a alergarii montane.


Evenimentul de la Cheile Gradistei va deveni un adevarat festival al alergarii montane in weekendul din 23-24 mai 2020. La cursele de obstacole s-au inscris deja mai mult de 1.200 de participanti din 13 tari. Pentru cursele Trail de 10 si 21 km (semimaraton) inscrierile vor fi deschise la inceputul lunii martie.


„Sunt foarte bucuros si entuziasmat in acelasi timp de faptul ca am reusit sa obtinem aprobarea de a organiza cursele Trail in Cheile Gradistei. Am dorit foarte mult ca Romania sa fie printre primele din Europa unde se va organiza si versiunea mai naturala a curselor Spartan. In aceste curse se pune mai mult accent pe mediul inconjurator, pe naturaletea alergarii. Intreceri care pot oferi o libertate mai mare. Ofera o conectare mai adanca cu natura ce ne inconjoara. Propun o incarcare mai relaxanta cu energie pozitiva. „ – Ilyés Lórand (director Spartan Romania)


Pentru cei care doresc sa se antreneze specific pentru cursele Spartan va recomandam sa va alaturati activitatilor Training Groupurilor oficiale. Ele sunt in Bucuresti, Constanta, Galati, Brasov, Timisoara, Deva, Targu-Mures. De asemenea Training Group sunt si in Cluj-Napoca, Zalau, Iasi, Baia Mare, Mioveni, Slatina, Piatra Neamt, Odorheiu Secuiesc, Targu Secuiesc. Fiecare Training Group are o pagina oficiala de facebook si le puteti contacta sau sa va alaturati antrenamentelor programate.

Cursele din Cheile Gradistei vor fi:
23 mai:

Spartan Trifecta pregateste noul “produs” al renumitului brand la Cheile Gradistei.
  • Beast – 21 km, 30 de obstacole.
  • Trail – semimaraton (21 km).
  • Trail – 10 km.
  • Kids – 1-4 km.
    24 mai:
  • Hurricane Heat 4 ore.
  • Super – 10 km, 25 de obstacole.
  • Sprint – 5 km, 20 de obstacole.
  • Kids – 1-4 km.

Mai multe informatii gasiti aici! Pe AIMX cititi si despre Iulian Sandu „seful” spartanilor din Galati. Articolul este aici!