Donisan e gata de European! Delegatia Romaniei pleaca spre Norvegia

340
Donisan e gata de European! Delegatia Romaniei pleaca spre Norvegia

Donisan e gata de European! Mihai a castigat titlul national la saritura in inaltime si e pregatit pentru doua competitii internationale in care cauta sa faca baremul pentru Jocurile Olimpice. Mihai Donisan si-a facut cadou de ziua lui, titlul national.

Donisan e gata de European dupa 12 titluri nationale in cariera vrea sa sara pentru baremul care sa-l duca la Tokyo. Colega lui Mihai, Daniela Stanciu a transformat visul olimpic in realitate. Sportiva antrenata de Oana Pantelimon va concura la Jocurile Olimpice de anul viitor. Mihai Donisan este antrenat de Sorin Matei. Fostul atlet detine recordul la inaltime doi metri 40 de centimetri din 1990 de la Bratislava. AICI gasiti recordurile nationale!

Donisan e gata de European! Delegatia Romaniei pleaca spre Norvegia„Ma bucur ca am castigat cu un rezultat cat de cat bun. Ma asteptam insa sa sar doi metri si 20 de centimetri. Am speranta ca pana la sfarsitul sezonului voi sari mult mai bine. La sfarsitul acestei saptamani sar la Cupa Europei pe echipe. La inceputul lunii septembrie va fi Campionatul Balcanic de seniori. Imi doresc sa sar peste doi metri si 23 de centimetri.”-Mihai Donisan

Mihai Donisan a fost vicecampion la nationalele in sala, dar anul trecut in aer liber a castigat si acum si-a aparat titlul national. La intrecerea continentala pe echipe Mihai este singurul reprezentant al Romaniei la inaltime si la fel va fi si la Campionatul Balcanic de luna viitoare. Mihai va concura sambata in orasul norvegian Sandnes.

„Palmaresul meu la Cupa Europei e cu victorie in Finlanda, cu o saritura de 2 metri 26. In primele 4 pozitii am fost constant. Si la Bergen, tot in Norvegia am fost pe 3. La Campionatul Balcanic in aer liber incerc sa imbunatatesc evolutia de la Campionatul Balcanic in sala. Vreau sa iau din nou medalie in Bulgaria, in septembrie.”-Mihai Donisan

Mihai Donisan si Daniela Stanciu sunt saritori la inaltime experimentati. La 31 de ani Daniela si-a indeplinit visul pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mihai promite ca va da totul ca Romania sa aiba si la masculin reprezentare in Japonia.

Reactii dupa performanta Danielei Stanciu gasiti pe AIMX aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea