Doua finaliste si o semifinalista din Romania la Europeanul de Atletism de Sala

485
Doua finaliste si o semifinalista din Romania la Europeanul de Atletism de Sala

Doua finaliste si o semifinalista din Romania la Europeanul de Atletism de Sala. In prima zi de intreceri la Glasgow, Claudia Bobocea si Daniela Stanciu s-au calificat in finalele de la 1.500 metri, respectiv inaltime. Primul rezultat bun a venit din partea Biancai Razor care s-a calificat in semifinale la 800 metri. La prima  participare la senioare, Andrea Mikloș a reusit cel mai bun rezultat personal in calificarile de la 400 metri.

Doua finaliste si o semifinalista din Romania la Europeanul de sala de la Glasgow, editia a 35-a. Programul intrecerilor de sambata.

Alina Rotaru si  Florentina Marincu-Iușco reprezinta Romania la Glasgow in proba de lungime.

„Adevarul este ca nu am avut un sezon de sala prea bun. Chiar daca am cules cateva medalii rezultatul final nu a fost cum ne asteptam (eu si antrenorul meu). Am avut si cateva probleme de sanatate dar acum au trecut! Sunt sanatoasa si pregatita de competiția urmatoare, Europenele! Nu credeam ca voi participa deoarece nu mi-am confirmat baremul. S-a ivit oportunitatea de a merge pe bani mei sau mai bine zis ai clubului. Clubul suporta toata cheltuiala si mulțumesc din tot sufletul pentru incredere! Merg la aceste Europene cu fruntea sus si gandul la un rezultat bun!-Florentina Iusco

Daniel Petre Rezmiveș, Alexandru Terpezan, Ionuț Neagoe, Andreea Baboi  reprezinta Romania la  60 de metri.

Programul complet de sambata al sportivilor romani in Emirates Arena:

Ora 12:00 – lungime feminin, calificari pentru Alina Rotaru si Florentina Marincu-Iusco. Sunt 19 sportive! Se califica cine care sare baremul de 6,65 metri, sau cele mai bune opt  clasate.
Ora 12:25 – 60 metri masculin alearga Daniel Petre Rezmiveș, Alexandru Terpezan si Ionuț Neagoe. Sunt 6 serii. Se califica in semifinale primii trei din fiecare serie. Plus următorii  sase atleti care au cei mai buni timpi.
Ora 13:13 – 60 metri feminin alearga Andreea Baboi.
Ora 20:06 – 800 metri feminin aleraga in semifinala Bianca Răzor. Sunt doua semifinale. Se califica in finala primele trei atlete din fiecare semifinala.

Sursa foto : CSM Bucuresti