Două medalii de aur a câștigat Daria Paliciuc în Grecia, la Atena

0
136
Două medalii de aur a câștigat Daria Paliciuc în Grecia, la Atena
sursa Facebook, Federatia Ecvestra Romana

Două medalii de aur a câștigat Daria Paliciuc la întrecerile organizate la Atena. Este al doilea an în care participă la categoria Seniori, sportiva a reuşit să încheie proba cu un procentaj de 72,375%.

Două medalii de aur a câștigat Daria Paliciuc în Grecia, la Atena

Două medalii de aur a câștigat Daria Paliciuc în Grecia cu calul Everton! S-a impus la categoria Sf.Gheorghe și Intermediar I Freestyle.

”A fost foarte bine. În perioada 8-10 Septembrie s-a desfășurat la Markopoulo Olympic Equestrian Centre Atena, Campionatul Balcanic.
Am participat cu calul Everton și am câștigat două medalii de aur la categoria Sf.Gheorghe și Intermediar I Freestyle. Am obținut titlul de campioană balcanică la categoria seniori cu un procent de peste 7,2%. În clasament am fost urmată de reprezentanta Greciei și de un sportiv din Bulgaria. A fost o experiență frumoasă și emoționantă la intonarea imnului României la finalul competiției. Până la sfârșitul anului aș dori să mai particip la două concursuri internaționale în Slovacia și Ungaria.”

În acest an, Daria Paliciuc a entuziasmat și la Dressurzentrum Máriakálnok. Sportiva adună trofee. Declarație despre sezonul în curs. Evoluează cu Everton și ZOZ.

Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok.

Daria Paliciuc entuziasmează la Dressurzentrum Máriakálnok. Câștigă în Ungaria și face performanță pentru România!

”Anul competițional 2023 a debutat cu dreptul pentru mine la concursul național organizat la Szilvásvárad,Ungaria în 18-19 martie,unde am obținut un loc 1 și un loc 2 cu calul Everton la testele Sf.Gheorghe și Intermediar I. În perioada 16-18 aprilie am avut șansa de a participa alături de Everton la concursul internațional CDI Samorin în Slovacia,unde m-am clasat pe locul 6 la Small Tour. În mai am avut doua competiții importante una națională și una internațională în cadrul bazei la care mă antrenez de un an, Dressurzentrum Mariakalnok. Aici am concurat cu doi cai Everton și ZOZ. Am obținut locul 3 la concursul noațional, Intermediar 1 și locul 6 la testul Free Style la CDI. Weekendul 22-23 iulie a fost unul fericit pentru mine, deoarece am obținut doua locuri întâi, la concursul din Ungaria,testele Sf.Gheorghe și Intermediar cu Everton. Rezultatul de la acest concurs național mă motivează să mă antrenez în continuare,la același nivel pentru a putea face față cu succes la viitoarele concursuri din țară și străinătate.”

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea