Rezultate de top la nivel internațional pentru România la Karate

8

Rezultate de top la nivel internațional pentru România la Karate. În perioada 14 – 17 Septembrie în Belgia, a fost organizat CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE GOJU RYU. Din delegația lotului național al Federației Române de Karate au participat la această competiție și 11 sportivi și 3 antrenori legitimați la Clubul Contact.

Rezultate de top la nivel internațional pentru România la Karate

Rezultate de top la nivel internațional pentru România la Karate. Duta Gini-Andrei a câștigat la Ediția 20 a Campionatului European de Karate Goju Ryu o medalie de bronz în proba individuală și argint cu echipa României.

Andreea Elena Cucu s-a impus la Kumite WKF, Senioare – 50Kg !

Ana Maria Bușilă a câștigat la Kumite WKF, U21 -68Kg !

Teodora Dinu a obținut aur la Kumite WKF, Minicadete +48Kg!

Guta Adrian este la Liège unul din protagoniștii remarcați din delegația României cu bronz la Kata, la individiual și campion cu echipa la masculin și mixt!

În acest an, în iunie, Ştefan Comănescu a adus bronz la 21 de ani României, la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska, în concursul de kumite.

Ştefan Comănescu a adus primul rezultat de top delegației române în Polonia. Bronz la Kumite! Ştefan este sportiv legitimat în cadrul Federației Române de Karate la CS Scorpion București și CS Dinamo București.

La categoria 67 kilograme, Comănescu a fost învins în semifinale de grecul Xenos Dionysios, cu 6-1. Sportivul nostru şi-a asigurat prezenţa la Jocurile Europene graţie poziţiei sale în ierarhia continentală. Ștefan este medaliat cu bronz la Campionatul European U21 din 2022.

Septembrie a adus o nouă competiție și pentru Nicolas Modi. O nouă experiență ca junior, alături de cei mai buni seniori din lume, în karateul mondial Wkf! Mai sunt 5 ani până devine oficial senior, crește, învață și câștigă încredere și valoare, la cel mai înalt nivel!

Numărul 1 Mondial în Wkf World Ranking- Kata Juniori Masculin, pentru a treia lună consecutiv!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea