joi, februarie 22, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXE ACASA !!! Avram Iancu va atinge maine pamantul romanesc

E ACASA !!! Avram Iancu va atinge maine pamantul romanesc

 Marti,15 august, se implinesc 57 de zile de cand Avram Iancu inoata zilnic in Dunare. Va fi momentul in care inotatorul va atinge si pentru prima data pamantul romanesc. In aceasta noapte va dormi pentru ultima oara pe tarmul sarbesc, la Veliko Gradistea. Maine dimineata in jurul orei 11, bibliotecarul din Petrosani va iesi din apa la Moldova Noua. El ii asteapta acolo pe toti cei care doresc sa-i adreseze un mesaj de incurajare. De la Moldova Noua pana la Sulina, punctul final al proiectului de mare anduranta, mai sunt 1050 de kilometri. Putin mai mult de o treime din distanta totala: 2860 de kilometri !!!

” Ma incearca emotii si trairi interioare cu totul si cu totul deosebite. Astazi (luni), in prima etapa de inot am reusit sa traversez ultimul lac al Serbiei. Am fost tot timpul cu privirea atintita spre pamantul romanesc de la Bazias. Desi mi-a fost greu in aceasta perioada am fost tras ca un magnet de acest pamant si ma bucur ca acum pot sa il privesc. Sunt atat de aproape de casa…Maine, nu uitati, intre orele 11 si 12 voi atinge efectiv pamantul romanesc, la Moldova Noua. Doamne Ajuta!!!” Avram Iancu pe pagina sa de facebook.

Aventura lui Avram Iancu a inceput in data de 20 iunie la izvoarele Dunarii. Daca va reusi sa duca la capat uriasa provocare va deveni primul om din lume care inoata toata lungimea fluviului doar in slip.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE