Echipajul de bob 4 persoane obține locul doi la Winterberg în Germania

0
127
Sursa Federația Română de Bob și Sanie

Echipajul de bob 4 persoane obține locul doi la Winterberg în Germania la etapa a 7 a din cadrul Cupei Europei. Echipajul Germaniei a câștigat! Semmler Nico Becker Tim Paul Marvin Schenk Rupert au scos un total la final: 56.15.

Echipajul de bob 4 persoane obține locul doi la Winterberg în Germania
sursa Federația Română de Bob și Sanie

Echipajul de bob 4 persoane obține locul doi la Winterberg în componența: Mihai Tentea și împingătorii Ciprian Daroczi, Mihai Păcioianu și George Iordache. În tandem, Tentea și Daroczy au câștigat întrecerea la bob de la Winterberg în fața echipajelor din Germania. 

Pilotul Mihai Tentea și împingătorii Ciprian Daroczi, Mihai Păcioianu și George Iordache au reușit să coboare în: 56.55. A doua medalie de argint câștigată de sportivii noștri la bob 4 persoane a fost în cadrul Campionatelor Europene de juniori Under 26 (timp: 55.92) conform Federației Române de Bob și Sanie. Băieții, legitimați la CS Muscelul Câmpulung și antrenați de Daniel Păcioianu au obținut la bob 4 persoane Under-26 prima medalie din istoria participărilor pentru România.Și în etapa a 8 a a Cupei Europei Mihai Tentea, Ciprian Daroczi, Mihai Păcioianu și George Iordache au ocupat podiumul. Ei au medalia de bronz.

„A fost o săptămână de vis pentru bobul românesc! Ne bucurăm că am reușit să avem rezultate excepționale. Am urcat pe podium la bobul de 4 persoane, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Cu atât mai fericiți și împliniți suntem pentru că am fost pe treapta a doua a podiumului și am obținut argintul la categoria Under-26. Am învins echipaje puternice din Germania, Elveția și Austria. După o perioadă cu multe competiții în care am muncit foarte mult, iată că au venit și aceste reușite excepționale!”, a precizat Daniel Păcioianu, antrenorul lotului național conform Federației Române de Bob și Sanie.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea