Eduard Grosu a fost lovit de o masina. Aflati ce urmeaza pentru ciclist

384
Eduard Grosu a fost lovit de o masina. Aflati ce urmeaza pentru ciclist
Credit Zsolt Halmágyi

Eduard Grosu a fost lovit de o masina, dar anunta ca va participa la Turul Sibiului. Competitia este programata in perioada 23-26 iulie. Doua echipe de World Tour, sase echipe UCI Pro, 16 echipe continentale si selectionata Romaniei au confirmat participarea la editia aniversara a Turului Ciclist al Sibiului.

Eduard Grosu a fost lovit pe sosea de o masina! Reactia ciclistului!

Eduard Grosu a fost lovit de o masina. Aflati ce urmeaza pentru ciclist

”Vreau sa multumesc organizatorilor Turului Sibiului. Ei au facut posibila cea de a zecea editie in aceste momente foarte grele. Din nefericire am avut un incident pe sosea! Am fost lovit de o masina, dar am revenit pe bicicleta. Mi-am reluat antrenamentele. Am dureri, dar sunt ok! O sa pot sa ma antrenez la parametri maximi in curand. Cu siguranta sunt foarte motivat sa reusesc, sa castig o etapa in Turul Sibiului. Obiectivul meu este sa castig din nou la Sibiu. Avand in vedere lista participantilor din acest an, o victorie va fi cu atat mai importanta.”-Eduard Michael Grosu

Pascal Ackermann, Patrick Konrad, Matthias Brandle si favoriţii românilor Eduard Grosu şi Serghei Ţvetcov au fost anuntati de organizatorii Turului Ciclist al Sibiului. Va fi un test pentru organizatorii cursei pentru aplicarea noilor măsuri de protecţie la o competiţie internaţională. 

Competiţia va începe cu tradiţionalul prolog din centrul istoric al Sibiului. Plutonul va porni a doua zi direct în etapa cu final la Bâlea Lac (2.036 metri). Caravana se va intoarce la Sibiu. Contratimpul în ascensiune este programat spre Păltiniş (1.450 metri). Finalul va fi in Piaţa Mare.

 Androni Giocattoli Sidermec vrea să confirme succesele din ultimele două ediții. Columbienii Egan Bernal și Ivan Sosa, câștigătorii din 2017, respectiv 2018 in Turul Sibiului sunt la Team Ineos.

Pe AIMX aflati cine a ajuns la 90 de zile consecutive in care alearga un maraton. Articolul este AICI!

Autor Ovidiu Pețenghea