Eduard Grosu a reusit un nou rezultat personal de referinta in ciclism

431
Eduard Grosu a reusit un nou rezultat personal de referinta in ciclism

Eduard Grosu a reusit sa termine Turul Ciclist al Lacului Qinghai. La finalul competitiei Edi a fost premiat pentru cele mai bune rezultate la sprint. Grosu a avut doua victorii si doua clasari pe podium.

Eduard Grosu a reusit pana la finalul turului Lacului Qinghai sa termine cu tricoul verde dedicat celui mai bun sprinter.  Evolutia sportivului in cele 13 etape din China.

Eduard a terminat pe locul doi etapa a 12-a din Turul Lacului Qinghai.  Anterior, intr-o zi calduroasa si cu mult vant, in a 11-a etapa ciclistul roman a fost pe 5. Etapa a fost intre Minqin si Tengger Desert,pe o distana de 153 km.

Eduard si-a imbunatatit evolutia in China dupa ce anul trecut a fost nevoit sa abandoneze.

La finalul etapei a 9-a din Turul Lacului Qinghai, a fost postat mesajul pe Eduard Grosu Fan Club!

“Din pacate pentru colegii mei astazi nu am reusit sa-i rasplatesc pentru efortul depus si sa fac sprintul perfect pe care mi l-au lansat. M-au lasat in prima pozitie la 200m dar ceva in mine s-a blocat. Nu am mai avut senzatia aceasta niciodată, in ultimii 10 km (dupa ce toata etapa mai multi rutieri mi-au amintit si m-au „avertizat” sa am grija sa nu mai cad ca si anul trecut). Aveam in minte finalul de anul trecut si la un moment dat in ultimul km. am vrut sa renunt la sprint.In momentul in care am lansat sprintul muschii si mintea s-au blocat. Le multumesc colegilor mei si echipei @delkomarseilleprovence pentru tot ajutorul acordat iar maine o sa ma revansez!!!”-Eduard Grosu

Eduard Grosu a reusit un nou rezultat personal de referinta in ciclismEduard a confirmat ca este cel mai bun ciclist pe sosea din acest moment al Romaniei si vrea sa continue evolutiile la superlativ.

Pentru Eduard Grosu urmeaza Campionatul European,care se va desfasura in Olanda pe 11 august.

Pe AIMX gasiti articolele dedicate evolutiei lui Eduard Grosu in acest an.

Autor: Ovidiu Pețenghea