vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCICLISMEduard Grosu e primul si in Luxemburg dupa victoria in Turul Romaniei

Eduard Grosu e primul si in Luxemburg dupa victoria in Turul Romaniei

Eduard Grosu e primul in clasamentul general in Turul Luxemburgului. Castigator in Mica Bucla, Edi a imbracat tricoul albastru pentru cel mai bine plasat rutier la general dupa etapa a 3-a.

Eduard Grosu e primul ciclist la general in SKODA-TOUR DE LUXEMBOURG!

Eduard Grosu a terminat pe doi la sprint!

Dupa un an si jumatate, John Degenkolb a castigat un sprint. Germanul de la Lotto Soudal a trecut peste dezamagirea din Turul Frantei unde a cazut in etapa de la Nisa. Victoria vine pe fondul momentului dificil, doi coechipieri ai germanului au fost scosi din Tur din cauza Covid-19.

Eduard Grosu e primul si in Luxemburg dupa victoria in Turul Romaniei

Eduard Grosu a castigat primul sprint intermediar din etapa a treia in fata lui Tim Wellens(Lotto Soudal) si a lui Jan Bakelants(Circus WGT)!

Dupa etapa a 2-a, Edi era la doar 4 secunde de Diego Ulissi. In etapa a treia Edi a valorificat sprintul intermediar in etapa dintre Rosport-Schifflange, cu o lungimea de 164,3km. Finalul a fost cu un circuit pe care rutierii l-au parcurs de 3 ori. Edi a terminat pe locul 7 etapa a doua din Turul Luxemburgului. A fost o etapa in care erau 160 km insa,din cauza protestelor rutierilor, etapa a fost redusa cu 80 km. Ciclistii au reclamat faptul ca sunt multe masini prezente pe marginea drumului. Intrecerea a fost reluata la 42 km. pana la final, cu prima din cele trei ture pe circuitul final din Hesperange.

Etapa a 4-a va fi intre  Rodange  si Differdange . Ciclistii au in program 201 km.  

”Voi putea face un rezultat bun la Campionatele Mondiale. Mă bucur că forma mea este foarte bună şi că am aceste rezultate. Am muncit foarte mult în pandemie, rezultatele au început să apară şi sunt sigur că nu se vor opri până la sfârşitul anului”. -Eduard Grosu

Pe AIMX aflati aici si rezultate de la Campionatele Nationale de Tenis de Masa pe echipe

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE