Elena Zaharia a completat seria medaliilor castigate la Varazdin

0
707
Elena Zaharia a completat seria medaliilor castigate la Varazdin

Elena Zaharia a completat seria castigatoare si are cele mai multe medalii pentru Romania dupa argintul obținut în proba de dublu feminin, juniori 2, la Openul Croației!

 Elena Zaharia a completat seria de medalii castigate cu un argint. Ioana Sîngeorzan și Elena au pierdut finala în fața sportivelor din China, Yi Chen și Yutong Leng, scor 2-3.

Medalie la Openul Croatiei la tenis de masa. Rezultate pentru RomaniaElena Zaharia a mai castigat o medalie de argint la Varazdin. Argintul a fost recompensa pentru Zaharia, Plaian si Uritu care au ajuns in finala impotriva chinezoaicelor care s-au impus cu 3 la 1.

Elena Zaharia a invins-o in finala pe Yuan Yuan cu 3 la 2. Tania Plăian  a pierdut in fata chinezoaicei Wu Yangchen cu 2-3. Denisa Urîtu a fost invinsa de Xiaotong Zang cu 0-3, acelasi scor obtinut de Yuan Yuan in fata Taniei Plăian.

Bronzul a fost adus de Elena Zaharia la simplu junioare 2. Elena a cedat în semifinale cu 1-3 în fața unei alte sportive din China, Man Kuai.

In august a fost un alt final fericit, cu medalii pentru Romania cucerite la Podgorica, in Muntenegru. La Campionatele Balcanice au urcat pe podium Tania Plăian,Elena Zaharia, Alexandru Manole si Alina Zaharia. Tania Plaian a obtinut medalia de argint la simplu. Elena Zaharia a castigat medalia de bronz la simplu. Alexandru Manole a obtinut medalia de bronz la simplu. Perechea Alina Zaharia/Maksuti (Serbia) a cucerit medalia de bronz in proba de dublu feminin.

Elena Zaharia a completat seria medaliilor castigate la VarazdinIn iulie la Campionatul European de Tenis de Masa, tricolorii au urcat pe podium de 6 ori. Elena Zaharia a castigat medalia de aur in proba de simplu feminin, juniori 2. Darius Movileanu a fost medaliat cu aur in proba de simplu masculin, juniori 2. Iulian Chirita si Eduard Ionescu au castigat aurul la juniori 2, dublu masculin. Iulian Chirita a obtinut medalia de argint in proba de simplu masculin, juniori 2. Elena Zaharia impreuna cu Prithika Pavade din Franta au cucerit aurul la juniori 2, dublu feminin. Darius Movileanu si Ioana Singeorzan au obtinut medalia de bronz in proba de dublu mixt.

Pe AIMX aflati aici cum au incheiat romanii cursele de la Ultra Marathon Festival. Rezultate aici!