Loredana Viziteu este castigatoare la alergare montana pe distanta scurta

349
Loredana Viziteu este castigatoare la alergare montana pe distanta scurta

Loredana Viziteu este campioana nationala la alergare montana pe distanta scurta la junioare. Intrecerea a fost la Campulung Moldovenesc. Au participat 78 de sportivi care au concurat la seniori, tineret si juniori 1.  La senioare au fost 12 kilometri, cu diferenta de nivel 1100metri. Campioana, Ingrid Mutter a declarat pentru AIMX ca i-a placut traseul pentru ca se aseamana cu traseele pe care alearga in strainatate. Detalii aici!

Loredana Viziteu a vorbit pentru AIMX despre startul in cariera.

”M-am inscris la LPS Botosani in clasa a 9 a. De la liceu m-a luat in grupa la ea doamna Iolanda Vieru. Dansa a stiut sa ma duca pe un drum bun. Doamna Iolanda Vieru a stiut sa lucreze cu copiii si sa le arate tot ce au de castigat in sport .”-Loredana Viziteu

Loredana Viziteu a castigat  la alergare montana pe distanta scurta la junioare in fata sportivei nemtene Noemi Bordeanu. Pe trei la intrecerea de la Campulung Moldovenesc a fost Anca Mirela Morosan. Atleta concureaza pentru CSM Raraul Campulung Moldovenesc.

Loredana Viziteu este castigatoare la alergare montana pe distanta scurtaLoredana a castigat si cu echipa formata alaturi de Chiriac Ancuta, Viziteu Ionela si Apetroaie Lacramioara.

„Mi-a placut traseul! A fost diferit fata de anii trecuti si pe mine m-a avantajat foarte mult valea. Cu fetele a fost o lupta stansa, eram foarte aproape una de cealalta.”Loredana Viziteu

La juniori s-a impus Daniel Gheorghe Rus. Sportivul bistritean i-a devansat pe sportivii de la Sighisoara, Marius Valentin Popa si Nicolae Raul Popa.

„Cursa a fost una destul de grea deoarece in 6 km a fost o diferenta de nivel aproximativ de 800m. M-am adaptat conditiilor traseului si am incercat sa alerg cat mai bine posibil!”-Daniel Rus

Aflati miercuri dimineata cum a facut diferenta Daniel Rus intr-un articol pe care AIMX i l-a dedicat celui mai bun junior de la Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta.

Autor: Ovidiu Pețenghea