Erick Rogoz Lorincz e numarul 10 european si participa la Nationalele de Duatlon

590
Erick Rogoz Lorincz e numarul 10 european si participa la Nationalele de Duatlon

Erick Rogoz Lorincz e intr-un progres care l-a dus pe tanarul triatlonist pe locul 10 in clasamentul juniorilor din Europa. Duatlonul  de la Cheile Gradistei il gaseste la start. Competitia destinata tuturor categoriilor de varsta va fi organizata la Resort Fundata, pe data de 29 septembrie. Este locatia binecunoscuta de cei care au participat la Campionatele Mondiale de Wintertriathlon din acest an.

Duatlonul consta intr-o alergare de 2,5km-bicicleta de 20km – si la final inca 5km alergare cu doua tranzituri.

Erick Rogoz Lorincz e campion national  la categoria cadeti, iar anul acesta participa la juniori.

Erick a spus pentru AIMX cum se pregateste pentru Nationale si ce ambitii are.

„Primul antrenament al meu este inotul de la ora 6 la 7:45 in fiecare zi. Urmatorul antrenament fiind bicicleta cu alergare combinat de la 14:30 pana la 17:00 . De doua ori pe saptamana fac si pregatire fizica . Ca si obiectiv pentru anul viitor as dori o clasare cat mai buna la Campionatul European de juniori .”

Erick a incheiat pe locul 5  la Cupa Europeana organizata in Bucuresti. A terminat pe locul 26 in calificarile pentru Olimpiada de vara Banyoles, in Spania. Erick Rogoz Lorincz are un locul 53 la Campionatul European de juniori la Tartu, in Estonia. Erick Rogoz Lorincz are locul 9 obtinut la Cupa Europeana de la Tulcea si locul 3  la Campionatul Balcanic de la Ohrid, in Macedonia. La campionatul national de Sprint de la Mamaia nu a putut participa fiindca a avut loc in acelasi weekend in care a fost plecat cu lotul Romaniei la Campionatul Balcanic de la Ohrid. In Macedonia a luat medalie de bronz  iar in ultimul weekend din septembrie participa la Campionatul National de Duathlon de la Cheile Gradistei.

Erick Rogoz Lorincz a participat la Campionatul National de Supersprint din data de 16.06. Erick a castigat la Open si la categoria de Juniori cu timpul 34:06. In data de 23.06 a participat la Cupa Europeana de Juniori de triatlon din Bucuresti unde a obtinut locul 5 cu timpul de 54:43 din 33 de concurenti din 11 tari .