Evolutia Aniei Caill in Top 10 european. Punctele FIS pe care le aduna la schi alpin

159
Evolutia Aniei Caill in Top 10 european. Punctele FIS pe care le aduna la schi alpin

Evolutia Aniei Caill dupa punctele adunate in clasamentul european. Ania a obtinut o clasare senzationala pe podium in etapa europeana din Italia. A avut un loc 27 si un loc 7 la cea de a cincea etapa a circuitului european la proba de coborare de la Crans Montana, in Elvetia. Ania se situeaza in top 10 la general in acest circuit european la proba de coborare.

Evolutia Aniei Caill pana pe locul 9 in ierahia europeana.Reprezentanta Romaniei este intr-un progres evident!


La Coborare, in Elvetia, la Crans Montana, Ania a fost pe 7 la doar 3 sutimi de top 5 si la o sutime de frantuzoaica care tocmai castigase antrenamentul oficial si facuse podium la etapa austriaca de la St Anton. In aceasta ante camera a Cupei Mondiale, cu o prezenta sustinuta a tarilor de top, Ania reuseste sa urce in top 10 la aceasta disciplina!

Ania a bifat 51.06 puncte FIS in Cupa Europeana. Pe 13 februarie, tot la Coborare, la Crans Montana a avut 62.16 puncte FIS.

 Legitimata la Corona Brasov, reprezentanta Romaniei, Ania Caill a participat la Coborare si in Italia, anul acesta!

A fost o intrecere tare la Coborare cu Ania Caill care a obtinut un rezultat de top pentru Romania! Locul 2 in Cupa Europei!Diferenta a fost de +1.48. Timpul castigatoarei, Rahel Kopp a fost 1:55.19.

Progres pentru Ania Caill dupa un loc 12 in antrenamente la Pila, reprezentanta Romaniei a terminat coborarea din Italia in Cupa Europei cu al doilea rezultat. Au terminat intrecerea 66 de schioare. Nu au incheiat mansa a doua trei concurente din Franta, Elvetia si Austria. Anna Schillinger din Germania nu a mai luat startul in mansa a doua. Alte patru concurente din Suedia, Italia, Franta si Austria au abandonat din prima mansa.

Evolutia Aniei Caill in Top 10 european. Punctele FIS pe care le aduna la schi alpin

Aici gasiti situatia in clasamentul Cupei Europei, unde austriecele domina!

Pe AIMX aflati si mai multe vesti despre sportivii Romaniei care se remarca la sporturile de iarna. Articolele sunt aici!

Autor Ovidiu Pețenghea