vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIFinal de Campionat Mondial SKIF Gyor 2023. Declarația lui George Coca

Final de Campionat Mondial SKIF Gyor 2023. Declarația lui George Coca

Final de Campionat Mondial SKIF Gyor 2023. Declarația lui George Coca după o competiție cu 42 de țări participante, peste 1200 sportivi la start. Delegația României a concurat în Ungaria!

Final de Campionat Mondial SKIF Gyor 2023. Declarația lui George Coca și rezultate obținute:

Final de Campionat Mondial SKIF Gyor 2023. Declarația lui George Coca

Luca Preda este campion mondial la kata individual U20.

”Mândră de una din marile realizări ale adolescentului care abia zâmbea de teama primului examen de centură si pentru care am tremurat cu Olivia Augustina în tribună, la Giroc și minunea de azi care a crescut frumos în mijlocul clubului Sho-Dan Karate TM și care azi poartă centura neagră! Ar fi muuuulte de zis, însă doresc doar să mulțumesc pentru munca depusă, rabdare si sustinere lui Sensei Coca George și intregii echipe : Ronny PascaDragos nu te-a uitat, George Radu , Iosif Bulz, Razvan Tomesc , Luca Preda.”-a postat Ancuta Lucia.

25-27 august la Gyor -Ungaria a fost evenimentul de succes pentru delegația tricoloră la Campionatul Mondial de karate SKIF.

Nicolas Modi este campion mondial la kata individual juniori

Urmează o nouă experiență la seniori, alături de cei mai buni karateka din lume, Karate1 Premier League Dublin, în 8-10 Septembrie 2023!

”Împreună cu sportivii pe care îi pregătim, am avut deosebita plăcere să trăim momente unice participând în perioada 24-27 August la Campionatul Mondial SKIF. Un campionat puternic, cu 42 de țări participante, peste 1200 sportivi participanți.

Felicitări sportivilor: Luca Preda, Nicolas Modi, Smeu Robert, Miron Ana, Dumitrascu Daria, Pop Coman Dragos, Lenghel Raissa, Pasca Raul, Bortun Amalia. În cadrul acestui eveniment avem încă două centuri Negre 1 Dan- Pop Coman Dragos- Dumitrascu Daria! Țelul suprem al Karateului nu constă în victorii sau înfrângeri, ci în dezvolatrea continuă a caracterului!” Coca George

Sursa Foto Facebook

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE