Lucian Popa și Camelia Ștefan sunt campioni la culturism și fitness Speed FIT

20
Lucian Popa și Camelia Ștefan sunt campioni la culturism și fitness

Lucian Popa și Camelia Ștefan au fost premiați de Federația Română de Culturism și Fitness care anunță campionii: titlul de campion absolut fitness challange îi revine lui Lucian Popa, SILVER & GOLD Overall Winner Masculin.

Lucian Popa și Camelia Ștefan au titlurile, campioni naționali absoluți la culturism și fitness.

Evenimentul este în desfășurare la Sala Transilvania din Sibiu, până pe 3 septembrie. Fix la 3 ani distanță, în același loc, la aceeași competiție dar la disciplina diferită, Camelia Stefan confirmă din nou că pasiunea și determinarea nu sunt o întâmplare!

Vreau să mulțumesc Federației Române de Culturism și Fitness, domnului Președinte Gabriel Sebastian Toncean, domnului Dan Pandelea, doamnei Felicia Purice Russ, Clubului CSM Iași si Primăriei Miroslava pentru încrederea și susținerea acordată în cadrul acestei competiții. Totodată aș vrea să mulțumesc din suflet oamenilor care sunt mereu alături de mine și fără de care performanțele mele nu ar fi posibile si anume Andreea Costin, Costin Maria Marcela, domnul Bogdan Niță și doamnei Georgiana Nita. În același timp doresc să îi mulțumesc domnului Pihureac Vlad și intregului staff Metalmorphose Gym -Antibiotice pentru faptul că mă susțin și îmi pun la dispoziție cele mai performante echipamente necesare unei pregătiri competiționale și nu în ultimul rând vouă celor care mă susțineți și îmi trimiteți mesaje de încurajare și felicitări, mă înclin! -a postat pe pagina de socializare, Lucian Popa!

Anul trecut, Lucian Popa a făcut echipă cu o reprezentantă a Spaniei și s-a impus la categoria Fitness Challenge Silver Level Couple Mixed.

Lucian Popa este pe lista medaliaților la Arnold Classic de la Sevilla!

Lucian Popa și Agoston Moldovan au fost pe locul doi la categoria Fitness Challenge Gold Standard Couple Man. Agoston și Oana Vasilescu au terminat pe doi la categoria Fitness Challenge Silver Level Couple Mixed

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea