Finalul probelor la feminin la Cupa României de Natație. Întreceri la Târgoviște

27
Finalul probelor la feminin la Cupa României de Natație. Întreceri la Târgoviște
sursa Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Finalul întrecerilor la Cupa României cu noi succese pentru sportivele de la Steaua. Surorile Gâdea și-au împărțit victoriile. Bianca Andreea Costea a fost la superlativ. Victorii și pentru sportivele din afara capitalei.

Finalul întrecerilor de la Târgoviște a confirmat forma bună a sportivelor de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Claudia Maria Gâdea s-a impus la 400 metri mixt în fața Alexandrei Dobrin și a Deliei Giorgiana Safcencu.

Ioana Gabriela Gâdea a câștigat la 200 metri fluture în fața Alexandrei Dobrin, a treia a fost Alexandra Bogdaneci.

Tot de la Steaua a fost câștigătoarea și la 200 metri liber. Maysa Rațiu le-a întrecut pe colegele Ioana Marin și pe Ecaterina Scorțea. Podium integral de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Henrietta Fangli de la Clubul Sportiv Municipal Pitești a câștigat la 100 metri bras.

Ioana Marin de la Steaua s-a impus la 100 metri spate. Sara Flavia Strimb de la Cl.Sp. „LUNA” BRASOV și Ioana Maria Stirbu de la Clubul Sportiv Performer au fost în top 3.

Ecaterina Scorțea a fost cea mai bună la 800 metri liber.

Bianca Andreea Costea adună succesele la competiția găzduită de Bazinul Olimpic din Târgovişte. Sportiva legitimată la CSA Steaua a câştigat în prima zi finala de la 50 metri liber. Bianca s-a impus vineri în finalele probelor de 100 metri liber şi 50 metri fluture. A doua clasată a fost Ana Iulia Dascăl (CS Universitatea Cluj).

La 50 metri bras a câștigat Andreea Ioana Popescu (CSM Arad). Pe doi a fost Henrietta Fangli (CSM Piteşti), iar Alexandra Maticiuc (CSM Corona Braşov) s-a clasat pe trei.

La 100 metri liber, Bianca Andreea Costea (CSA Steaua) a fost urmată de Ana Iulia Dascăl (CS Universitatea Cluj) și de Maysa Raţiu (CSA Steaua).

La 200 metri spate Ioana Marin (CSA Steaua) a câștigat în fața sportivei Sara Flavia Strîmb (CS Luna Braşov). Oana Iulia Sauciuc (SG Nr. 3 Suceava) a fost pe 3.

La 50 de metri fluture Bianca Andreea Costea (CSA Steaua) a fost urmată de Ana Iulia Dascăl (CS Universitatea Cluj) și de Alexandra Bogdaneci (CSU Piteşti).

La 1500 metri liber Ecaterina Scorţea (CSA Steaua) a fost urmată de Andra Elena Mitu (CSM Piteşti) și de Bianca Maria Mîndruţă (CS Dacia Mioveni).

Pe AIMX aflați aici despre medaliații României la Campionatele Balcanice de marş.