FIS Children Trophy 2019, interviuri cu delegatiile straine! Urmeaza FIS CUP OPEN!

0
932
FIS Children Trophy 2019, interviuri cu delegatiile straine! Urmeaza FIS CUP OPEN!

FIS Children Trophy 2019 a fost un eveniment de exceptie, spun antrenorii straini. Intrecerea de schi alpin rezervata categoriilor sub 16 si sub 14 ani va continua sa fie organizata in Romania pana in 2022.

FIS Children Trophy 2019 este inscris inca trei ani in calendarului Federatiei Internationale de Schi (FIS).

Bianca Dobrescu(responsabil comunicare) a stat de vorba cu antrenorii delegatilor din strainatate.

A fost una dintre cele mai bune competiții la care am participat. Daca nu cea mai buna, din calendarul FIS Children. Meritati Cupa Mondiala!”, a marturisit antrenorul Libanului, Martin Strba.

O alta prezenta „exotica” la intrecerile din Poiana Brasov a fost delegatia Braziliei.

Va multumesc pentru organizarea acestor competitii, pentru partii si pentru ospitalitate! Ne vedem anul viitor!”, a spus Gianluca Caputi, capitanul echipei Braziliei.

Favorita la FIS Children Trophy, Austria a confirmat la nivelul de varsta sub 16 ani.

La unison, capitanul echipei Austriei, Stefan Grugger, alaturi de antrenorul echipei Greetz David au marcat importanta evenimentului din Poiana Brasov.

„A fost o placere pentru noi sa concuram aici. Modul in care a fost organizata competitia a fost perfect. Acelasi lucru pot spune si despre partie. Sunt convins ca tot mai multe tari vor veni si in anul urmator”.

FIS Children Trophy 2019 a avut o participare internationala bogata! Grecia a avut cea mai numeroasa delegatie straina.

Vin, insotit de echipa mea pentru al doilea an in acest loc superb. Deja se vad tot mai multe imbunatatiri. La competitie, toate conditiile au fost perfecte, iar oamenii minunati. Sper sa ne vedem si anul viitor” , a spus capitanul echipei Greciei, Thanos Koutloumpasis.

FIS Children Trophy 2019 a fost castigat de Bulgaria in fata Austriei si a Romaniei, la a doua editie.

 „Al doilea an de stralucire! Vremea a fost perfecta si, de asemenea, organizarea. Cred ca in anii urmatori vor veni aici mai multe echipe si din alte tari. Vă multumim !”-Dimov Ivo, capitanul echipei Bulgariei.

Bianca Dobrescu a stat de vorba si cu Ioan-Valeriu Achiriloaie si Gabriel Nan, cei mai reprezentativi schiori romani din ultima perioada.

„Am vorbit si cu echipe din Austria si Bulgaria si mi s-au parut foarte multumite. Partia a fost de prima clasa!”, spune Achiriloaie.

„De asemenea, de la an la an se vede un progres sustinut care aduce doar beneficii atat competitiei cat si intregii statiuni Poiana Brasov”, a completat Gabriel Nan.

Avand experienta anului trecut, in organizarea celei de-a doua editii a FIS Children Trophy in Romania a fost mai multa relaxare. Credem ca lucrurile vor merge din ce in ce mai bine”. – Dan Ghita, presedintele FIS Children Trophy Romania.

Val Baran povestea in schi! Rezultatele delegatiei Romaniei la FIS Children Trophy!
Alin Aelenei, Director adjunct hotel Teleferic. Daniela Fulop, Raiffeisen Bank HUB Director, Brasov-Covasna. Roxana Cojocea, presedinte asociata de turism Poiana Brasov. Cristina Morariu-Senior Purchaser Total. Codruta Leonte-Legal Manager Total. Dan Ghita, presedintele comitetului de organizare FIS CHILDREN TROPHY ROMANIA. Ioan Valeriu Achiriloaie. Bianca Dobrescu- responsabil comunicare

Sponsorii competitiei sunt: Husqvarna, Netbet, Total România. Media Galaxy, Omniasig Vienna Insurance Goup, Happy Tour, Orange, Teleferic Grand Hotel, Paste Băneasa, Stoica&Asociaţii, Ana Teleferic, Alpin Resort Hotel, Sensiblu, Ana Hotels şi Raiffeisen Bank.

Dupa o editie reusita a concursului de schi alpin pentru copii si tineret, FIS Children`s Trophy, Asociatia de Turism Poiana Brasov impreuna cu Federatia Romana de Schi si Biatlon si cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov, adauga FIS Cup Open. Probele vor fi Slalom si Slalom Uriaș. La acest concurs se vor atribui premii in valoare de 20.000 euro. Intrecerile sunt programate pe 5 si 6 martie.

Sursa: Bianca Dobrescu (responsabil comunicare FIS Children Trophy)

Autor: Ovidiu Pețenghea