George Jinga obtine primele medalii anul acesta la schi alpinism

0
600
George Jinga obtine primele medalii anul acesta la schi alpinism
sursa foto Facebook George Jinga

George Jinga obtine titlul national la categoria sub 18 ani. A fost o intrecere tare cu Viorel Palici remarcat pe partia de schi Sorica. Steaua si Dinamo s-au aflat in lupta pentru trofee! Viorel Palici a fost cel mai bun! La seniori Palici a fost urmat de dinamovistul George Coltea.La Open pe doi a fost tanarul George Jinga. Top 3 la seniori a fost completat de colegul lui Palici, Andrei Preda. La sub 20 de ani cel mai bine plasat a fost Constantin Surdu. Dinamovistul a fost urmat de Claudiu Stanciu de la Caraimanul Bucegi.

George Jinga obtine la sub 18 ani un succes in fata colegului de la Dinamo, Petrut Cotinghiu. Robert Voicu de la Caraimanul Bucegi a fost pe 3.

”Weekendul care a trecut s-a desfășurat Campionatul Național de vertical in cadrul concursului SKIMO Vertical Race AZUGA! Am reușit să obțin titlul de campion național și anul acesta și un loc 2 la Open. Felicitării întregii echipe SKIMO team Romania și mulțumesc pentru sprijin tuturor!”-George Jinga pe pagina de socializare.

Si anul trecut tanarul George Jinga a inceput in forta si a tinut ritmul cu seniorii! Campionul pe care mizeaza Skimo termina pe trei la Nationale in proba de Vertical la schi alpinism. Castiga Viorel Palici, iar pe doi a fost Andrei Preda. A urmat intrecerea Predeal Vertical Race 2020, parte a Campionatului Național de schi de tură, la final!

George Jinga obtine primele medalii anul acesta la schi alpinism

”Am participat la Campionatul National de Vertical si Campionatul National de sprint!
Am reusit sa obtin locul 1 la categorie, in ambele probe si un loc 3 general la proba de vertical.
A fost un Weekend reusit, echipa Skimo a strans rezultate foarte bune la toate categoriile. Multumesc intregii echipe si tuturor celor care au fost alaturi de mine la indeplinirea acestor obiective. Felicitari echipa!!!
Concursuri sunt din plin si odată cu ele apar si noi rezultate, asa ca stati cu ochii pe #SkimoTeamRomania!”-George Jinga pe pagina de socializare
in 2020

Pe AIMX aflati aici vesti despre ultramaratoanele arctice si conditiile desfasurare in conditii de restrictie cauzate de pandemie.

Autor Ovidiu Pețenghea