Start pentru Mihaela Hogaș la întrecerile de patinaj viteză în 2021

168
Start pentru Mihaela Hogaș la întrecerile de patinaj viteză în 2021
sursa foto Corona Brasov

Start pentru Mihaela Hogaș la Campionatele Europene de patinaj viteză organizate în Netherlands între 16 și 17 ianuarie. Mihaela Hogaș a avut o perioadă în care nu a patinat 40 de zile. La începutul acestui an a participat la un concurs test, unde a scos un timp care îl mulțumește pe antrenorul Bogdan Stănescu.

Start pentru Mihaela Hogaș sub coordonarea antrenorului Bogdan Stănescu la Europene. Mihaela a făcut un nou record personal!

„După o perioada grea în care Mihaela nu a patinat 40 zile, revenirea a fost și mai grea în antrenamentele pe gheață. Și totuși, cu toate aceste dificultăți ne-am antrenat inclusiv de Crăciun și revelion. La cocursul test de la începutul acestui an, a reușit să obțină un timp foarte bun. Mihaela a făcut un nou record personal. Avem încredere că forma ei va crește și așteptăm cu nerăbdare să alergăm concursurile internaționale mult așteptate. În obiectiv sunt Europenele si Cupele Mondiale” a spus Bogdan Stănescu pentru Corona Brașov

Mihaela Hogaș vrea să continue progresul în tandemul cu antrenorul Bogdan Stănescu, iar primul examen este de top la Europene!

Start pentru Mihaela Hogaș la întrecerile de patinaj viteză în 2021

 „Abia așteptam acest moment! După multe luni în care nu am simțit emoțiile perioadei competiționale. Am muncit foarte mult pentru aceste concursuri internaționale. Sunt fericită că, în condiții mai speciale reușim să ne menținem în top. La Campionatul European și la cele două Cupe Mondiale îmi doresc să fac noi recorduri naționale și să vin o poziție bună în clasament. Sunt fericită să reprezint România și clubul Corona Brașov la cele mai importante concursuri ale sezonului! Sper din suflet să fac din nou brașovenii mândri de rezultatele pe care le obțin” a spus Mihaela Hogaș pentru CSM Corona Brasov.

După Europene, Mihaela Hogaș va participa la etapele de Cupă Mondială, în perioadele 23-24 ianuarie și 30-31 ianuarie. Mihaela Hogaș și Bogdan Stănescu vor rămâne în Olanda până în prima zi din februarie.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!