Georgeta Popescu e din nou în Bob. În concursuri, sponsorul „oficial” este BMW.

82
Georgeta Popescu e din nou în Bob. În concursuri, sponsorul
BMW, Windkanal, 2er Bob, 4er Bob, 25.3.2017.

Georgeta Popescu e din nou în Bob. Obiectivele pentru sezonul de gheață 2021-2022 vizează participarea la toate etapele de Cupa Europei și clasarea în top 10. Participarea la Campionatul European de pe Winterberg și clasarea în top 6 sunt de asemenea în plan pentru Georgeta. Participarea la Campionatul Mondial de pe Igls și clasarea în top 6 sunt în grafic pentru sportiva României.

Georgeta Popescu e din nou în Bob. Cei mai buni sportivi primesc sprijin de la BMW. Sportivii germani beneficiază de asocierea cu marca germană. Campionii fac teste în tunelul de vânt și își asigură un atuu în lupta pentru medalii.

BMW e alături de campioni!Și Georgeta merită sprijin!

Georgeta Popescu e din nou în Bob. În concursuri, sponsorul "oficial" este BMW.

”Noul sezon a început la bob. Acum sunt în etapa de pregătire la Sigulda în Letonia. Iar de pe 6 noiembrie încep concursurile în Cupa Europei.”-Georgeta Popescu

Pe 19 ianuarie 2020, Georgeta Popescu a devenit prima campioană olimpică a României din istoria monobobului. La 18 ani sportiva din Câmpina a cucerit medalia de aur la monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret, de la Lausanne, în Elveția.

Georgeta e sportivă de performanță, dar spre deosebire de sportivi din Germania, ea nu beneficiază de un sponsor. Găsiți aici date despre implicarea BMW în BOB!

Rezultatele pe plan național de anul acesta:

Campionatul național de gheață Locul 3 la bob de 2 persoane la senioare Locul 1 la bob de 2 persoane la tineret

Locul 4 la monobob senioare Campionatul național de starturi pe role

Locul 3 la bob 2 persoane tineret

Locul 2 la individual pilot

Locul 3 la bob 4 persoane la sub 23 de ani și la sub 20 de ani

În concursurile internaționale sponsorul „oficial” este marca BMW. Ei ajută cu echipament sportiv, materiale pentru bob, cu premierea sportivilor, dar Georgeta nu are șansa să fie asociată cu un sponsor de asemenea calibru, așa cum au parte însă rivalii din Germania.

Pe AIMX aflați aici și despre câștigătorii de la Naționalele de Cros

Autor Ovidiu Pețenghea