sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONIIulian Chiriţă a câştigat Europe Top 10, la tenis de masă...

Iulian Chiriţă a câştigat Europe Top 10, la tenis de masă în Franța

Iulian Chiriţă a câştigat Europe Top 10! Sportivii români au obţinut patru medalii, una de aur, două de argint şi una de bronz, la competiţia de tenis de masă de la Tours.

Iulian Chiriţă a câştigat Europe Top 10!Dragoş Bujor a obţinut argintul la cadeţi! O altă medalie de argint a fost cucerită de Elena Zaharia, la junioare. Bianca Mei-Roşu a câştigat medalia de bronz la cadete.

Iulian Chiriţă a avut victorii pe linie în Franța, dintre care trei în ultima zi, 4-0 cu cehul Martin Sip, 4-1 cu spaniolul Daniel Berzosa şi 4-0 cu suedezul David Bjorkryd. Dragoş Bujor a obţinut argintul la cadeţi, reuşind trei victorii duminică, 4-3 cu cehul Stepan Brhel, 4-2 cu David Bjorkryd şi 4-2 cu rusul Ilia Koniuhov.

O altă medalie de argint a fost cucerită de Elena Zaharia, la junioare. Duminică, Zaharia a obţinut victorii în faţa italiencei Jamila Laurenti (4-1) şi a rusoaicei Vlada Voronina (4-2). Elena a pierdut meciul cu cehoaica Linda Zaderova (3-4).

Bianca Mei-Roşu a câştigat medalia de bronz la cadete, după victorii în meciurile cu germanca Mia Griesel (4-1) şi cu luxemburgheza Enisa Sadikovic (4-0). Bianca a fost învinsă de slovaca Dominika Wiltschkova (3-4).

La juniori, Eduard Ionescu s-a clasat pe locul 7, după o victorie cu francezul Thibault Poret (4-3). Eduard a fost învins de belgianul Adren Rassenfose (2-4) şi de polonezul Maciej Kubik (3-4). Darius Movileanu a încheiat pe locul 8, după trei eşecuri duminică, 1-4 cu Thibault Poret, 3-4 cu Maciej Kubik şi 1-4 cu maghiarul Csaba Andras. Andrei Istrate s-a clasat pe locul 9, pierzând şi el cele trei partide jucate în ultima zi, 1-4 cu Maciej Kubik, 0-4 cu Csaba Andras şi 1-4 cu slovacul Adam Klayber.

Pe AIMX aflați aici și despre câștigătorii de la Naționalele de Cros. Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE