sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSPORTURI DE IARNAMedalii pentru România la monobob și skeleton! Drumul spre Gangwon 2024.

Medalii pentru România la monobob și skeleton! Drumul spre Gangwon 2024.

Medalii pentru România la monobob și skeleton! Conform Comitetului Olimpic și Sportiv Român loturile olimpice de tineret de bob și skeleton au câștigat 7 medalii la etapele de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret de la Gangwon 2024.

Medalii pentru România la monobob și skeleton! Drumul spre Gangwon 2024.

Medalii pentru România la monobob și skeleton! Pe pista olimpică de la Pyeongchang, din Coreea, tricolorii au câștigat o medalie de aur și trei medalii de bronz la skeleton. Delia Ivaș și Dorin Velicu sunt mulțumiți de sportivii care au fost pe podium la fiecare etapă.

Imnul României a răsunat în Coreea pentru Luca Ungureanu care a terminat cu aur și bronz întrecerea la skeleton.

Adelina Badara a câștigat două medalii de bronz. Theodor Buligescu s-a clasat de două ori pe locul 5, iar Ioana Toma a fost de două ori pe locul 9.

La monobob, elevii lui Dan Scurtu și Mihai Militaru au urcat de trei ori pe podium.

Florin Mihai a câștigat două medalii de bronz, iar Mihaela Anton a cucerit argintul. Raul Predescu a punctat cu două locuri 11 și 13, Georgiana Olaru a încheiat întrecerea cu locurile 10 și 11.

Urmează, între 5-9 decembrie, etapele de calificare de la Innsbruck.

Foto: Facebook/IBSF – International Bobsleigh & Skeleton Federation

Florin Mihai a câștigat ambele competiții de bob de la Lillehammer care contează pentru calificările la Jocurile Olimpice de Tineret de la Gangwon 2024!

Florin Mihai Dicu, Raul Ștefan Predescu, Adelina Badara, Luca Ungureanu și Mihaela Anton se remarcă. Lotul olimpic de monobob și skeleton a evoluat la concursul internațional de la Lillehammer-Norvegia, pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru tineret Gangwon 2024.

Au fost rezultate bune la bob și skeleton. Sportivii Deliei Ivaș și ai lui Dorin Velicu au acumulat puncte importante în ierarhia mondială, Badara și Ungureanu sunt în top 10 după competiția din Norvegia.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE