Au fost prelungite inscrierile la concursul de alergare din Cetatea Alba Carolina

279

Alba Iulia City Race ajunge in acest an la editia a cincea. Concursul care are startul si finishul in superba Cetate Alba Carolina este programat sambata, 21 septembrie. Mai ai timp sa-ti rezervi un loc pana marti . Organizatorii asteapta aproape 700 de alergatori. Si au anuntat o cursa in premiera pentru editia din 2019.

Inscrierile la Alba Iulia City Race se pot face pana marti

O cursa pe un traseu de 5 kilometri este noutatea acestei editii. Dar mai poti alerga si semimaraton (diferenta de nivel de 700 de metri), cros, 10 kilometri (diferenta de nivel 300 de metri) sau cursa cetatii, de 2,7 kilometri. Si copiii sunt implicati in concurs. Iar organizatorii ii roaga pe parinti sa-i inscrie pe site. Sunt disponibile doar 200 de locuri. Bugetul total de premiere al acestei editii este de 20000 de mii de lei. „Alba Iulia este orasul unde ïstoria isi retraieste gloria, este locul unde, cu ocazia Alba Iulia City Race, coplesitoarea si spectaculoasa cetate Alba Carolina primeste sportivi din toata tara si ii indeamna sa descopere maretia de altadata alergand pe sub portile grandioase si prin santurile vechi delimitate de ziduri masive”este descrierea facuta de organizatori competitiei.

Madalina Florea participa la Alba Iulia City Race din postura de detinatoare a recordului la semimaraton

Madalina Florea se va antrena la Alba Iulia pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana pe Distanta Lunga din Argentina. Madalina are in palmares cel mai bun timp la semimaraton feminin. Recordul l-a stabilit inca de la prima editie, din 2014: 1.29.57. „Momentan ma simt bine. Urmeaza un cantonamnet in Piatra Arsa cu lotul de alergare montana unde voi pregati Mondialele din Argentina. Cursa de la Alba va fi un antrenament bun”, a declarat Madalina pentru aimx.ro.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: fisheye