Întreceri atletice în Sala ”Ioan Soter” din Complexul Sportiv Naţional ”Lia Manoliu”

0
761
Întreceri atletice în Sala ''Ioan Soter'' din Complexul Sportiv Naţional ''Lia Manoliu''

Întreceri atletice în București cu succes la pentatlon pentru Georgiana Lavinia Ciurea. Sportiva de la CSU Piteşti s-a impus în prima etapă a Campionatului Naţional de probe combinate pentru seniori. Leader este și Răzvan George Roman. Ciurea a totalizat 3.275 puncte.

Întreceri atletice în proba masculină de heptatlon, cu Răzvan George Roman leader. Sportivul de la CS Dinamo a strâns 2.818 puncte, după patru probe.

Georgiana Lavinia Ciurea

Sportiva de la CSU Pitești a fost înregistrată în 9 sec 53/100 la 60 metri garduri. Atleta a avut 1,54 metri la săritura în înălţime. A reușit 11,15 metri la aruncarea greutăţii. Georgiana Lavinia Ciurea a avut 5,44 metri la săritura în lungime. A încheiat în 2 minute, 44 secunde, 76 sutimi la 800 metri.

Dinamovistul Răzvan George Roman a concurat la 60 metri unde a scos 7 sec 40/100. La lungime a sărit 6,79 metri. La aruncarea greutății a reușit 11,96 metri. La înălţime a sărit 1,89 metri.

În toamnă Răzvan Roman s-a impus la Campionatul National de probe combinate. Răzvan Roman a încheiat cele zece probe cu un total de 6.898 puncte. Pe locul doi s-a clasat Mihai Chiorpec (CSM Onești) – 5.743 puncte. Ionuț Grecu (CS Rapid) a terminat pe 3 cu 5.540 puncte.

Răzvan a fost activ în timpul crizei pandemice din România!

Întreceri atletice în Sala ''Ioan Soter'' din Complexul Sportiv Naţional ''Lia Manoliu''

”Nu pot sa ma plang, luand in considerare tot ce se intampla acum in tara si in lume. Am lucrat in perioada pandemiei la Politie ( fiind agent al clubului Dinamo ce face parte din MAI). Antrenamentele au fost pe plan secund, acestea fiind facute in spatele blocului, ca asta a fost situatia. Insa e bine cand se termina cu bine. Sunt bucuros ca am fost alaturi de colegi si prieteni buni pe podium.”-Razvan Roman

Pe AIMX aflați aici și vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea