Intreceri atletice la start in 2021. Primii castigatori de la concursul din Bacau!

181
Intreceri atletice la start in 2021. Primii castigatori de la concursul din Bacau!
sursa Federatia Romana de Atletism

Intreceri atletice la start: prima etapa a Campionatului National de seniori, tineret (U23) si juniori 1 (U20), editia a 26-a a Cupei Bistrita si Memorialul “Nicolae Mihalache”.

Intreceri atletice la start in conditii speciale cauzate de pandemie.

In reuniunea de sambata au fost urmatorii castigatori

La Aruncarea greutatii s-au impus la 3 kg Bianca Ciobanu, la 4 kg Ioana Diana Tiganasu, la masculin, la 7 kg Marius Musteata, Paul Claudiu Burlacu la 6kg si George Bira la 5kg. Antonio Andrei Axentiev a fost cel mai bun la 4kg.

In prima reuniune au mai castigat Florentina Iusco la triplusalt, respectiv Ovidiu Andrei Sitoianu.

La saritura cu prajina s-a prezentat Meda Cozmanciuc si a reusit o evolutie de 3 metri si 5 centimetri.

Valentin Androne a evoluat cel mai bine la saritura in inaltime cu doi metri si 13 centimetri.

In a doua reuniune Ioana Adnana Vrinceanu de la CSS Bacau a castigat la sprint 60 de metri. Petre Nicolae Rezmives de la CS Petrolul Ploiesti a fost cel mai rapid.

Claudia Florea de la SCM Deva a fost cea mai rapida la alergare 1500 metri. La prima etapa a Campionatului National de seniori, tineret (U23) si juniori Catalin Atanasoaei s-a impus la randul sau pe aceeasi distanta.

Stefania Zediu de la CSS Bacau a castigat la 400 metri. Cel mai rapid a fost Vlad Dulcesu de la CSM Timisoara.

Cel mai rapid junior 3 la 60 de metri a fost Razvan Stanciu de la CSU Resita. La aceeasi categorie Daria Maria s-a impus!

Intreceri atletice la start in 2021 in conditii speciale cauzate de pandemie.In ultima zi s-au inregistrat urmatoarele rezultate la Bacau.

Florentina Iusco a castigat si la lungime dupa succesul la triplusalt. Acelasi deznodamant a fost si pentru Ovidiu Andrei Sitoianu.

Federica Apostol s-a impus la inaltime! Alin Ionut Anton a castigat la 60 de metri garduri! Maria Talida Sfarghiu a fost cea mai buna la 800 metri!

Sebastian Moldovan a fost cel mai rapid la 800 metri. Elena Madalina Sirbu a castigat la 3000 de metri. Cel mai rapid pe aceasta distanta a fost Catalin Atanasoaei, castigator si la 1500 metri.

Darius Techiu a castigat la juniori 2 in proba de 60 de metri garduri. Cosmina Denisa Balaban a fost cea mai rapida. Pe aceeasi distanta dar la juniori 3 s-au remarcat Cosmin Stefan Pitulice, respectiv Andreea Bianca Mocanu. La juniori 1 s-a impus Robert Mihaita Simion

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!