Mihaela Hogaş a făcut un nou record naţional la patinaj viteză la Europene

181
Mihaela Hogaş a făcut un nou record naţional la patinaj viteză la Europene
sursa foto CSM Corona Brasov

Mihaela Hogaş a făcut un concurs bun și a terminat pe locul 11 Europenele de la Heerenveen. Patinatoarea de viteză de la Corona Brașov a terminat Campionatul European pe locul 11 din cele doar 20 de locuri. Braşoveanca a înregistrat un nou record naţional la 500 metri sprint la seniori. Mihaela Hogaş a fost singura reprezentantă a României calificată la Europenele din Netherlands. Mihaela continuă tradiția evoluțiilor la cel mai înalt nivel pe plan internațional pentru România. Sportiva antrenată de Bogdan Stănescu a fost prima tricoloră care a revenit, după o pauză de 7 ani la Europene.

Mihaela Hogaş a făcut un nou record naţional la sprint pe distanța de 500 de metri.

Mihaela Hogaş a declarat pentru CSM Corona Brasov că este fericită că a reuşit un timp care reprezintă un nou record naţional.

„Sunt foarte fericită că am reuşit să fac noi recorduri personale şi să dobor recordul naţional la 500m. Această competiţie mi-a arătat încă o dată de ce sunt capabilă şi că sunt pe drumul cel bun. Recunosc, într-adevăr aveam aşteptări mai mari pentru că îmi doresc să concurez la nivelul meu maxim. Trebuie să trec repede peste asta şi să fiu cobştientă şi de contextul actual. Voi rămâne în continuare în Olanda pentru cele două Cupe Mondiale, care se vor desfăşura în aceleaşi condiţii. Rămân concentrată şi mai determinată pentru a aduce rezultate şi mai bune”.

Antrenorul Mihaelei, Bogdan Stănescu a vorbit despre problemele pe care le-a avut înainte de Campionatul European.

„Din păcate, nu scăpăm de problema virusului! Știam că luni, în săptămâna concursului, nu o să patinăm, deoarece am stat în carantină până la venirea rezultatului. Din păcate, însă, rezultatul testului a venit marţi mult prea târziu şi nu am putut patina două zile la rand. Asta ne-a dat un pic programul peste cap. S-a simţit la Mihaela, dar cu toate acestea, rezultatele au fost bune, este în permanenţă în progres, plus un record naţional la seniori.”

Bogdan Stanescu a vorbit si despre situatia actuala a patinatorilor romani fata de cele mai puternice echipe de la Europene. Detalii pe CSM Corona Brasov

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!