Intreceri de snowboard cu romani in Italia. Victorii in Cupa Italiei

253
Intreceri de snowboard cu romani in Italia. Victorii in Cupa Italiei

Intreceri de snowboard cu Dana Popescu, Toma Mortila si sportivi din noua generatie. Romania a avut doi participati in Cupa Mondiala de snowboard la Cortina d Ampezzo. Un debutant junior in competitiile FIS care a intrat in puncte  si la copii o dubla castigatoare in Cupa Italiei. Alexandru si sora lui Anastasia Bucur se remarca!

Intreceri de snowboard cu Dana Popescu si Toma Mortila la Carezza unde urmeaza o etapa de Cupa Mondiala. Cei doi reprezentanti ai Romaniei la nivel international au facut o verificare la Parallel Giant Slalom pe 14 decembrie. Dana a fost in Top 50, Toma in top 60.

Intreceri de snowboard cu romani in Italia. Victorii in Cupa ItalieiTot in Italia Anastasia si Alexandru Bucur s-au remarcat. Anastasia a devenit dubla castigatoare in Cupa Italiei la copii. Fratele ei, Alexandru a reusit la Cortina d Ampezzo sa intre in puncte la juniori.

Întrecerea de la Cortina d’Ampezzo a fost castigata de italianul Roland Fischnaller in fata lui Sang-ho Lee din Coreea de Sud.

In martie, finalul de sezon i-a gasit pe Toma Mortila si pe Dana Popescu pe podium. Toma a incheiat pe locul 2 la PGS si a castigat la PSL. Rezultatele au fost obtinute la o competitie FIS internationala, la Campionatele Nationale ale Serbiei!

Intreceri de snowboard cu romani in Italia. Victorii in Cupa ItalieiDana Popescu a terminat la slalom si la slalom paralel pe locul doi.
„La GS am fost mai aproape de locul 1 decat la slalom, dar n-am facut suficient ca sa castig. Bilantul sezonului acesta este unul foarte bun! In ciuda faptului ca nu se anunta promitator din cauza lipsei de bani! In final am reusit sa gasim sprijin la Brasov, prin Urban Invest si a fost mana cereasca. Cu banii astia am reusit sa reintru in circuitul Cupei Mondiale si sa ma antrenez mai mult!”-Dana Popescu

Pe AIMX puteti citi si despre reprezentanta Romaniei care a imbunatatit recordul national la 6 ore de alergare. Articolul este aici!