US Open la start pentru Romania! Tenis de masa la Fort Worth

248
US Open la start pentru Romania! Tenis de masa la Fort Worth

US Open le gaseste la mesele de joc pe Adina Diaconu, Andreea Dragoman si pe Tania Plaian. Meciurile sunt programate pana pe 21 decembrie. Tania a fost pe locul 5 la Gala Federatiei Romane de Tenis de Masa. Adina Diaconu a fost pe 2, iar prima clasata in ierarhia Federatiei a fost Bernadette Szocs.

US Open o are la start pe campioana Romaniei la tenis de masa la tineret. Adina Diaconu a castigat la Câmpulung in aceasta luna titlul national. A fost apoi premiata la Gala Federatiei si a ajuns in SUA pentru Openul american.

US Open la start pentru Romania! Tenis de masa la Fort WorthCele trei fete care reprezinta Romania la US Open au urcat pe podium la nationalele de tineret.

Adina Diaconu a trecut de Singeorzean cu 4 la 1. A urmat succesul cu 4 la 0 cu Struna. Adina a castigat apoi meciul cu Tania Plaian dupa 4 la 2. Titlul national a fost castigat dupa 4-3 in fata Andreei Dragoman. Adina a reprezentat CSM Slatina. Andreea joaca pentru Steaua, iar Tania Plaian medaliata cu bronz a urcat pe treapta a treia a podiumului impreuna cu a ei colega de la CSM Bistrita, Andreea Clapa.

La dublu, campioane au devenit Adina Diaconu si Andreea Dragoman in fata tandemului format din Andreea Clapa si Tania Plaian.

La dublu mixt, Andreea Dragoman si Rares Sipos au castigat titlul in fata tandemului format din Adina Diaconu si Alex Manole.

La dublu masculin la tineret s-au impus Darius Movileanu si Cristian Chirita in fata lui Rares Sipos si Dragos Oprea.

La simplu, campionul national la tineret este Alexandru Manole de la CS TT Pristavu. Rares Sipos a fost finalist pentru SCM Gloria Buzau. Pe ultima treapta a podiumului au urcat Florin Spelbus de la CS TT Pristavu Campulung si Paul Mladin de la CS Topstar TT Constanta.

Pe AIMX puteti citi AICI si despre Tir sportiv, superlativele anului pentru Romania!

Autor: Ovidiu Pețenghea