Jennifer Nagy castiga la Toplita după locul 3 la FIS Children Trophy

91
Jennifer Nagy castiga la Toplita după locul 3 la FIS Children Trophy

Jennifer Nagy castiga in 2019 un premiu special  pentru rezultatele obtinute la nivel national si international! Jennifer Nagy Remetean este legitimata la sectia de schi alpin de la C.S.S. Baia Sprie. Este antrenata de  Sebastian Selejan si a ajuns in topul sportivilor maramureseni. In 2021 a castigat la Toplita dupa locul 3 la intrecerea internationala din Poiana Brasov.

Jennifer Nagy castiga curse si premii la schi alpin.

Jennifer Nagy castiga la Toplita după locul 3 la FIS Children Trophy

Traditia participarilor la FIS Children Trophy a fost respectata de Jennifer, care a urcat din nou pe podium. A urmat intrecerea castigata la Toplita. Ioana Corlăţeanu a câștigat la slalom uriaş categoria sub 16 ani în fața Vladyslavei Abramova (Ucraina) la FIS Children Trophy. Jennifer Nagy Remetan a fost pe 3. Anul trecut, Jennifer Barbara Nagy Remetean a câştigat ambele curse din cadrul competiţiei internaţionale de schi alpin FIS Children Trophy, din Poiana Braşov, miercuri la slalom uriaş, iar joi la slalom.

Sportiva Nagy Remetean Jennifer a castigat la Cupa CSS Baia Sprie în 2020. Au fost peste 100 de concurenti din toata tara.

Jennifer a castigat la slalom special si la slalom urias.

In acest an la FIS Children Trophy Alexandru Matei Oancea și Ioana Corlăţeanu s-au impus la Poiana Braşov în cadrul competiţiei de schi alpin internationale.

Grecul Vasileios Palantzas a câştigat slalomul uriaş destinat copiilor sub 14 ani. Vasileios a fost urmat de David Militaru şi de Jozef Supica (Slovacia). La aceeaşi categorie de vârstă, dar la fete, a câştigat Viktorii Sorokmaniuk (Ucraina). Conaționala Mariia Sorokmaniuk şi Stanislava Slaeva (Bulgaria) au completat podiumul.

Slalomul băieţilor sub 14 ani i-a avut pe podium pe Vasileios Palantzas (Grecia), David Militaru şi pe Mykola Mariichin (Ucraina).

Mariia Sorokmaniuk (Ucraina) a câștigat la Slalom în fața reprezentantei României, Lorinc Balogh. Dora Tymcyna (Ungaria) a fost pe trei.


La slalom U16-băieţi a câştigat Hugo Rybar (Slovacia). Dmytro Hashpar (Ucraina) a fost pe doi în fața lui Ivan Kuzmanov (Bulgaria). La slalom U16-fete a terminat cursa pe primul loc Jessica Suchacova (Slovacia). Anna Balytska (Ucraina) a fost pe doi în fața sportivei maghiare Fanni Szeghalmi.

Pe AIMX  aflați aici vești și despre campionii României la scrimă

Autor Ovidiu Pețenghea