Jennifer Nagy Remetean primeste un premiu special la schi alpin

274
Jennifer Nagy Remetean primeste un premiu special la schi alpin

Jennifer Nagy Remetean este legitimata la sectia de schi alpin de la C.S.S. Baia Sprie. Este antrenata de  Sebastian Selejan si a ajuns in topul sportivilor maramureseni. Jennifer a primit un premiu special  pentru rezultatele obtinute la nivel national si international!

Jennifer Nagy Remetean a concurat la sub 14 ani si la Nationale. Tot in 2019, Jennifer a participat la concursul international de copii si cadeti “Childrens Trophy”. Au participat sportivi din: Austria, Bulgaria, Ungaria, Franta, Grecia, Brazilia, Liban si Romania. Dintre cei 93 de concurenti, trei au fost de la CSȘ Baia Sprie: Jennifer Nagy Remețean U14, Răzvan Toma U14 și Alexandru Horga U16.

Jennifer Nagy Remetean primeste un premiu special la schi alpinPe lista castigatorilor la Combinata Alpina a fost in acest an la Nationale si Jennifer Remetean Nagy! La Combinata Alpina in a doua zi a Nationalelor de Schi Alpin de la Azuga, Jennifer Barbara Nagy Remetean a castigat din nou dupa succesul de la Slalom Urias. Jennifer s-a impus in 1:44.63. Remetean a fost urmata de reprezentantele clubului Dinamo, Alessia Fuchs si Antonia Pahontu la categoria de varsta sub 14 ani!

Jennifer Barbara Nagy Remetean a castigat in 55.72 Slalomul Urias si a fost urmata de Alessia Fuchs(57.02) si de Antonia Pahontu(57.62), colege la Dinamo. Au fost 19 concurente la finish.

Campionatul National de Schi Alpin la Azuga a gasit-o in forma pe Jennifer Barbara Nagy Remetean. Concurenta la categoria de varsta sub 14 ani, Remetean a terminat la FIS Children Trophy pe locul secund. Gasiti castigatorii aici!

La Slalom Urias, Jennifer Nagy Remețean a cucerit medalia de
argint pentru Romania. Aterminat cu intarziere de  57 de sutimi fata de invingatoarea din Bulgaria, Boiana Radeva.

Jennifer Nagy Remetean primeste un premiu special la schi alpinA doua zi a fost proba de slalom. Jennifer a terminat prima mansa cu al doilea timp. Mansa a doua a fost castigata de Boiana Radeva, in fata sportivei din Baia Sprie. Sportiva din Bulgaria este cu un an mai
mare.  Jennifer se antreneaza pe partia Suior din Baia Sprie.

Pe AIMX puteti citi aici si despre evolutia care l-a propulsat in top 10 pe Paul Pepene la schi fond!

Autor: Ovidiu Pețenghea