Juniorii 1 s-au intrecut pentru titlurile nationale la atletism. Rezultate de vineri

455
Juniorii 1 s-au intrecut pentru titlurile nationale la atletism. Rezultate de vineri

Juniorii 1 au inceput seria probelor de la Nationale vineri la Pitesti. In probele de alergare s-au impus Cristina Rut Vasile si Ionut Daniel Stancu la 5000 de metri. Angela Veronica Olenici respectiv Andrei Sterea la 1500 de metri. Andreea Mihaela Caracuda respectiv Alexandru Ionut Iconaru s-au impus la 110 metri garduri. La 100 metri sprint au castigat Maria Mihalache si Robert Cristian Breahna.  Robert a devenit campion national (j1) cu un nou record national la 100 metri, cel mai bun rezultat personal 10.54!

Juniorii 1 s-au intrecut pentru titlurile nationale la atletism, la Pitesti. Rezultatele din prima zi de competitie.

Petre Marian de la Constanta a castigat la triplusalt. Diana Ana Maria Ion s-a impus pentru CSM Onesti in aceeasi proba.

Juniorii 1 s-au intrecut pentru titlurile nationale la atletism. Rezultate de vineri
Petre Marian si Alin Larion

Bianca Georgiana Anton a castigat la 400 metri. Timpul sportivei din Bucuresti a fost 55.90! Mihai Razvan Vasiliu reprezentantul Focsaniului a castigat la 400 metri in 48.61.

Daniela Vasile a castigat la 3000 metri obstacole. Sportiva de la CSM Sfantu Gheorghe a alergat in 10:33.77! Mihai Robert Dumitru a alergat acasa la Pitesti si a castigat proba in 9:42.04

La probele de aruncari, au castigat la disc Constantin Zanfir si Ioana Diana Tiganasu. Razvan Carare a castigat concursul la aruncarea sulitei pentru CSA Steaua Bucuresti.

Vladut Gabriel Caus a castigat la aruncarea ciocanului in fata colegului din Roman, Dragos Ionut Nicorici! Ana Adela Stanciu de la CSM Bucuresti a castigat la feminin. Tot un aruncator de ciocan a devenit pentru a 9-a oara campion! Cititi povestea lui pe AIMX, aici!

La saritura cu prajina a castigat Elena Calin! Bogdan Prepelita si-a invins colegul de la CSM Onesti, pe Robert Mihai Tabacu.

Valentin Alex Androne a castigat la saritura la inaltime.

La 5000 de metri Cristina Rut Vasile a castigat in fata Elenei Madalina Sirbu, iar pe trei a fost colega ei de la CSM Sfantu Gheorghe, Helen Pacurariu-Nagy.  La masculin Ionut Daniel Stancu de la CSS Targoviste a castigat in fata lui Damian Didier Mititelu. Pe trei a fost Daniel Gheorghe Rus.