sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONIKinga aduce a patra medalie de aur pentru România la Jocurile Europene

Kinga aduce a patra medalie de aur pentru România la Jocurile Europene

Kinga aduce a patra medalie de aur pentru România la competiția internațională din Polonia. Este o medalie istorică pentru Barabási Kinga la TEQBALL sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la câțiva ani de la apariția în 2017. Finala a fost amânată din cauza vremii pentru joi! Apor Gyeorgydeak este și el campion după victoria din finală contra sportivului din Polonia, Adrian Duszak.

Kinga aduce a patra medalie de aur pentru România la Jocurile Europene
sursa Facebook, COSR

Kinga aduce a patra medalie de aur pentru România după ce a învins-o pe reprezentanta Franței, Amelie Julian în minimum de seturi la Jocurile Europene din Polonia.

TEQBALL este un sport care se joacă pe o masă curbată, în general cu o minge obișnuită de fotbal. De aici și motto-ul TEQBALL, The World Is Curved.

Apor Gyeorgydeak este și el campion după victoria din finală contra sportivului din Polonia, Adrian Duszak la TEQBALL. Apor și Kinga aduc medalliile de aur în delegația României care ajunge la un total de 5 titluri continentale obținute în Polonia!

La prima vedere pare un sport asemănător cu fotbal-tenis-ul, doar că se joacă pe…masă, una…curbată. Postare Teqball Romania.

Medalii pentru România la Jocurile Europene din Polonia, au câştigat întrecerile ciclistul Vlad Dascălu la mountain bike, Bernadette Szocs la tenis de masă şi atleta Claudia Bobocea la 1.500 metri.

Ştefan Comănescu a adus României prima medalie la Jocurile Europene, la karate
Sursa Facebook, Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Ştefan Comănescu a adus primul rezultat de top delegației române în Polonia. Bronz la Kumite! Ştefan este sportiv legitimat în cadrul Federației Române de Karate la CS Scorpion București și CS Dinamo București.

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska, precum şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, după ce s-a calificat în semifinalele categoriei 54 kilograme.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE