Laris Bors castiga medalia de aur la Judo. Aflati cine s-a mai impus la Cluj

396
Laris Bors castiga medalia de aur la Judo. Aflati cine s-a mai impus la Cluj

Laris Bors, Adrian Sulca si Mircea Tomescu au castigat medaliile de aur in prima zi a Cupei Europene de Judo sub 21 de ani la Cluj. De asemenea pentru Romania au castigat medalii de bronz Alina Jorovlea, Olga Severin si Adrian Olaru.

Laris Bors a vorbit pentru AIMX dupa medalia de aur castigata la Cupa Europei de Judo de la Cluj.

”Am inceput judo la indrumarea parintilor mei, in special a tatalui meu!Primul antrenor a fost Stanica Grosu iar apoi Iulian Surla. Sensei Iulian Surla este si in prezent antrenorul meu si pentru mine este cel mai bun antrenor.’‘-Laris Bors

Laris Bors a concurat si la Campionatul Mondial universitar de la Napoli unde a obtinut locul 5. Concursul a fost de seniori.

”Concursul de la Cluj a fost unul destul de puternic si a fost o competitie buna in pregatirea pentru Campionatul European. Cel mai valoros adversar a fost cel din finala. Anul trecut m-a batut la aceiasi competitie si am fost motivat sa-mi iau revanșa!”-Laris Bors

Lucian Dumitrescu ”Laris” Bors l-a invins in finala de la Cluj pe Adil Osmanov din Moldova. Anul acesta a concurat la Cupele Europene de juniori de la Paks , Praga si Berlin. La Paks si la Praga a castigat. La Berlin  a pierdut in cap de grupa si apoi in recalificari , astfel a ocupat locul 9.

Urmatoarea competitie este campionatul european de juniori, la Vantaa, Finlanda. Obiectivul principal este o medalie la campionatul European si Mondial!

Adrian Sulca s-a impus la 73 kg. Mircea Tomescu a luat aur la -60 kg.  Alina Jorovlea a fost medaliata cu bronz la Cluj la +78 kg.  Olga Severin a urcat pe treapta a treia a podiumului la 63 kg. Bronz a luat si Adrian Olaru la-66 kg.

Pe AIMX puteti afla cine ataca medaliile la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Tokyo. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea