Penultima zi la Mondialele de Juniori la Canotaj de la Tokyo! Rezultate

372
Penultima zi la Mondialele de Juniori la Canotaj de la Tokyo! Rezultate

Penultima zi la Mondialele de Juniori echipajul feminin de dublu vasle s-a clasat pe pozitia a-5-a in finala. Echipajul masculin de dublu rame si cel feminin de patru vasle s-au calificat in finala A. Tricolorii intra astfel in lupta pentru medalii. Echipajul masculin de patru vasle va concura in finala B. Duminica vor concura in finala A, cu sanse mari pentru medalii, echipajele de dublu rame masculin, patru rame masculin, patru rame feminin si patru vasle feminin.

Penultima zi la Mondialele de Juniori a adus noi calificari in finale pentru echipajele Romaniei. Duminica tricolorii ataca medaliile!

Florin Arteni-Fintinariu si Alexandru Gherasim s-au calificat in Finala! Florin are o poveste care incepe in urma cu 5 ani. Antrenorul Ioan Despa l-a selectionat cand a trecut prin Rasca.

Tricolorii au cucerit la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Racice, in Cehia trei medalii dintre care doua de aur si una de bronz. Aurul a fost castigat la simplu feminin prin Tabita Maftei si la dublu rame masculin, de Florin Arteni-Fintinariu si de Laurentiu Alexandru Danciu. Medaliile de bronz au revenit  echipajului de  8+1 feminin. Au concurat  Amalia Bucu, Simona Tataru, Lorena Constantin, Gabriela Paraschiv, Alice Elena Turcanu, Iuliana Timoc, Alexandra Ungureanu, Laura Pal si Victoria Stefania Petrean.

Penultima zi la Mondialele de Juniori la Canotaj de la Tokyo! RezultateAcum la Mondialele de Juniori din Japonia tricolorii lupta pentru medalii!

Patricia Cires, Maria Andrada Morosanu, Gabriela Paraschiv si Maria Cosmina Podaru sunt calificate in finala probei de patru vasle.

Simeon Ciprian Hison impreuna cu Gheorghe Morar, Claudiu Neamtu si Iulian Toader Merila au programata finala probei de 4 rame.

La patru rame concureaza Cristina Druga, Laura Pal, Alexandra Ungureanu si Damaris Lebada. Fetele au si ele sansa de a concura in finala.

Echipajul masculin de patru rame si cel feminin de patru rame au obtinut calificarea pentru finala A

Pe AIMX puteti afla cine sare pentru Romania in Grand Prix-ul de Vara si aduna puncte in ierarhia mondiala! Detalii aici!

Sursa Federatia Romana de Canotaj

Autor: Ovidiu Pețenghea