Larisa Florian castiga medalie la judo Grand Prix si povesteste pentru AIMX noile obiective

712
Larisa Florian castiga medalie la judo Grand Prix si povesteste pentru AIMX noile obiective

Larisa Florian  castiga din nou! Judoka de la Liberty Oradea isi trece in palmares o medalie de argint la Grand Prix, in nordul Africii.  Anul trecut AIMX va prezentat povestea de succes incheiata  emotionant pentru Larisa la World Judo Masters. 2018 se anunta deja plin de reusite dar si efort sustinut!

Larisa Florian castiga  medalia de argint in cadrul Grand Prix-ului de judo de la Agadir.

„A fost prima verificare pentru mine din 2018 dupa un volum mare de munca. Imi doream sa ma intorc in Romania cu medalia de aur, insa, din pacate am pierdut in finala. Am luptat contra unei  elvetience. E o sportiva cu care ma intalnesc destul de des la astfel de turnee. De data aceasta ea a fost mai buna decat mine. Primele trei meciuri am reusit sa le castig destul de usor, toate prin Ippon.”

Larisa Florian a avut un parcurs excelent pana in finala competitiei din Maroc.

Reprezentanta Romaniei le-a invins prin Ippon pe Lamia Eddinari, din Maroc, pe germanca Miriam Schneider si pe israelianca Gefen Primo!

Larisa Florian a luptat pentru primul loc impotriva sportivei de pe locul 17 mondial, elvetianca Evelyne Tschopp.

Reprezentanta Romaniei, aflata in top 10 mondial a fost invinsa prin ippon. Larisa Florian va continua asaltul in top 10 mondial al categoriei de 52 de kilograme. O noua sansa de a intra in top 5 va fi la Ekaterinburg.

„Urmeaza  sa particip la Grand Slam in Rusia, la Ekaterinburg si pe urma la cateva stagii de pregatire internationale. Unul sigur va fi in Antalya.”

Larisa Florian castiga  medalii pe plan international pentru Romania si mai are un vis!

„Sper ca anul 2018 sa fie un an plin de realizari. Imi doresc sa devin cea mai buna la categoria mea de greutate. Vreau sa castig fiecare concurs la care voi participa! Obiectivul suprem: sa fiu campioana olimpica la Tokyo 2020!”

Autor: Ovidiu Pețenghea