Laura Coman e numarul 1 in Europa! Victorii la Belgrad si cu Alin Moldoveanu

0
803
Laura Coman e numarul 1 in Europa! Victorii la Belgrad si cu Alin Moldoveanu

Laura Coman e numarul 1 in Europa si confirma forma actuala prin succese la Belgrad. Impreuna cu Alin Moldoveanu, Laura reprezinta Romania cu succes pe plan international. Laura a castigat si individualul si mixtul in proba de pusca aer comprimat 10 metri in Serbia!

Laura Coman e numarul 1 si o arata in Serbia! Si Alin Moldoveanu a tras si a castigat la Belgrad. El a tras la individual 625,8, Laura 632.4! Recordul european este bifat de Laura cu 631,6!

Laura Coman e numarul 1 in Europa! Victorii la Belgrad si cu Alin MoldoveanuLaura Coman e pregatita de noi recorduri! A fost la Grand Prix in Serbia iar in finala a reusit 252,9 record mondial egalat dar neomologat fiind Grand Prix.  Tragerile au inceput vineri, s-a tras proba mixta, sambata si duminica individual.

”A fost un concurs bun, cred ca cel mai bun al nostru in noul format (cu noile reguli). E ultimul concurs interntional din acest an!”-Alin Moldoveanu

Luna trecuta, Laura Coman si asiaticele Elavenil Valarivan si Ying-Shin Lin si-au impartit medaliile in China. Laura a obtinut bronz la Finala Cupei Mondiale de la Putian, in China.

Laura Coman si asiaticele au concurat in proba de pusca aer comprimat 10 metri, la finala Cupei Mondiale. Laura a acumulat 229 puncte in finala. Elavenil Valarivan din India a avut 250,8 puncte. Ying-Shin Lin din Taiwan a acumulat 250,7 puncte. In calificari Laura a obtinut al cincilea rezultat (629,3 puncte).
Laura Coman este calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Rezultatul a fost obtinut la Cupa Mondiala de la Munchen ! Campioana europeana la pusca 10 metri aer comprimat „a tintit” un loc cota la Cupa Mondiala din Bavaria. In finala probei ea s-a clasat pe locul 5 cu 186,3 puncte. A fost devansata de doua sportive din India si de doua din China.

Pe AIMX puteti citi AICI despre un nou rezultat senzational obtinut de Romania in Natatie!

Autor: Ovidiu Pețenghea