Locul 1 în clasamentul pe națiuni pentru România la canotaj!

0
247
Locul 1 în clasamentul pe națiuni pentru România la canotaj!
sursa Facebook, Federația Română de CANOTAJ, FOTO Balint Czucz

Locul 1 în clasamentul pe națiuni pentru România la canotaj! Pe podium sunt Germania și Elveția la Campionatele Europene de canotaj pentru tineret, la nivel sub 23 de ani, la întrecerile de la Krefeld în Germania.

Locul 1 în clasamentul pe națiuni pentru România la canotaj în Germania! Sunt 8 medalii de aur și una de argint!

În finala probei de 8+1 masculin este medalie de aur câștigată de Constantin Emanuele Sterea, Gheorghe Scripcaru, Cristian-Vasile Nicoara, Alexandru Gherasim, Andrei-Petrisor Axintoi, Claudiu Neamtu, Andrei Mandrila, Iliuta-Leontin Nutescu și Maria-Antonia Iancu. A fost a 8-a medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de Tineret (Under23) din Germania!

Alexandra Ungureanu și Iulia-Liliana Balauca sunt campioane europene!

Sportivele din barca de 8+1, Estera-Costina-Beatrice Vilceanu, Andreea Petras, Elena Silvia Mocanu, Georgelia Stoica, Ana-Maria Matran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Suta și Rucsanda-Ioana Bucsa, sunt campioane europene de tineret.

Sebastian Timis, Alexandru Gherasim, Andrei-Petrisor Axintoi și Iliuta-Leontin Nutescu sunt campioni în Germania! Andrei Mandrila și Claudiu Neamtu sunt campioni europeni la Krefeld.

Daria-Ioana Dinulescu, Andreea-Fabiola Iorgovan, Valentina Amalia Azoitei și Alexandra-Cornelia Ionel sunt medaliate cu argint!

sursa Facebook Balint Czucz Photography

Estera-Costina-Beatrice Vilceanu și Andreea Petras sunt campioane europene la nivel sub 23 de ani, la întrecerile de la Krefeld în Germania. A doua medalie de aur pentru țara noastră la Campionatele Europene de Canotaj la Tineret (Under23) de la Krefeld (Germania) a fost câștigată de echipajul de patru rame cu cârmaci masculin, compus din Gheorghe Morar, Eduard Angel Moldovan, Cristian-Vasile Nicoara, Andrei Hemen și Maria-Antonia Iancu.

Ana-Maria Matran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Suta și Rucsandra Ioana Bucsa au obținut prima medalie pentru România la Campionatele Europene de Canotaj de Tineret

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea