Loredana Andreea Marin a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene

0
123
https://aimx.ro/loredana-andreea-marin-a-obtinut-medalia-de-argint-la-campionatele-europene/

Loredana Andreea Marin a obţinut medalia de argint după finala de la Campionatele Europene de box Under-22 de la Budva. Stela Roxana Hamza (categoria 52 kilograme) şi Livia Botică (categoria +81 kilograme) au rămas cu medaliile de bronz. În drumul spre medalie, Loredana a învins-o la puncte pe sportiva germană de origine turcă Lutfiye Tutal (5-0).

Loredana Andreea Marin a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene

Loredana Andreea Marin a obţinut medalia de argint în finala categoriei 60 kilograme la Campionatul European U22, în Muntenegru. Stela Roxana Hamza și Livia Botică sunt medaliate cu bronz.

Loredana Andreea Marin a boxat în fianla, care s-a încheiat cu scorul 3-2, pentru Elida Kocearian, din Armenia.

Stela Roxana Hamza a fost învinsă de rusoaica Valeria Linkova, la puncte (0-5), iar Botică a pierdut în faţa Dariei Kozorez din Republica Moldova.

România a participat cu o delegaţie formată din 5 fete şi 7 băieţi.

La ediţia de anul trecut a Europenelor Under-22, de la Porec, în Croaţia, România a cucerit două medalii de argint, prin Loredana Marin ( la categoria 60 kilograme) şi prin Alexandra Petcu (la categoria 81 kg).

În 2020, Loredana Marin a fost cea mai bună sportivă din lotul deplasat de România în Muntenegru după medalia de aur pe care a câștigat-o la Budva. Adrian Preda a obţinut medalia de bronz la categoria 56 kg.

Loredana Marin este sportiva de la CSM Călăraşi care a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de Box din Muntenegru.

Loredana Marin este campioană europeană la box. Succes pentru junioară la Budva

Loredana Marin s-a impus în finala categoriei 60 kg . Loredana s-a impus în fața rusoaicei Vladlena Bezlapova. În sferturi a trecut de bulgăroaica Ana-Maria Dialova, iar în semifinale a câştigat în faţa Cristinei Chiper (Rep. Moldova).

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici! Aflați ce medalii au câștigat sportivii români la karate și vești din scrimă.

Autor: Ovidiu Pețenghea