Sportivii români câștigă medalii la Campionatele Balcanice de Karate la Ljubljana.

0
136
Sportivii români câștigă medalii la Campionatele Balcanice de Karate la Ljubljana.

Sportivii români câștigă medalii la Campionatele Balcanice de Karate. Încă din prima zi a Campionatelor de Cadeti, Juniori, U21, din Slovenia, delegația României a obținut 5 medalii de bronz. A fost premiat și Modi Nicolas!

Sportivii români câștigă medalii la Campionatele Balcanice de Karate din Slovenia. 3 medalii de argint, 5 de bronz și performanță făcută pe plan internațional de tricolori.

Este vicecampioană echipa de kumite cadeți. S-au remarcat: Alexandre Neagu-Bârzan. Eduard Ionașcu și Cristian Cosmaciuc, Aris Priță și Vlad Roșescu și Thiago Nevesluca Chiș.

Un loc 2 obținut și de Eduard Ionascu – kumite cadeți, +70 kg. Medalie de argint și pentru Alfonso Dragulin la Campionatele Balcanice, la kumite juniori, -61 kg.

În prima zi a Campionatelor Balcanice de Cadeti, Juniori, U21, din Slovenia, la Ljubljana, delegatia României a obținut 5 medalii de bronz prin:- Alexandru Modi – kata juniori;- Aida Costache – kumite cadete, -47 kg;- Alexandre Neagu-Barzan – kumite cadeti, -57 kg;- Matei Goata – kumite U21, -60 kg;- Erhan Tornaci – kumite U21, -60 kg.

Conform Federației Române de Karate va urma Karate 1 Youth League, care va avea loc în decembrie la Jesolo, Italia!

Septembrie a adus o nouă competiție pentru Nicolas Modi. O nouă experiență ca junior, alături de cei mai buni seniori din lume, în karateul mondial Wkf! Modi crește, învață și câștigă încredere și valoare, la cel mai înalt nivel! Numărul 1 Mondial în Wkf World Ranking- Kata Juniori Masculin!

Petru Comănescu este și el remarcat! Sportivul lui Ovidiu Jelea a ajuns în turul 3 (din 4) la Campionatul Mondial de Karate WKF, concurând împotriva celor mai buni sportivi seniori din lume. Rezultatul dovedește un progres constant şi consistent. Pentru Ovidiu ca antrenor, acest concurs a venit şi cu un feedback pe care îl aştepta de mult timp: ”sunt mai sigur decât oricând că, în scurt timp, Petru se va situa în elita mondială şi la seniori, aşa cum a făcut-o şi la tineret.” -a postat Ovidiu Jelea.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea