Weekendul dornenilor la Nationalele de atletism. Bilantul medaliilor

474
Weekendul dornenilor la Nationalele de atletism. Bilantul medaliilor

Weekendul dornenilor la Bucuresti a fost activ la Campionatul National rezervat atletilor sub 20 de ani. Cea mai lunga proba la care au alergat a fost de 1500 metri. CSM Dorna Vatra-Dornei a obtinut la finalul competitie titlul la categoria Junioare 3. Sportiva Claudia-Ionela Costiuc a devenit campioana nationala in proba  de 800 metri. Costiuc a fost si pe locul 4 in proba de 1500 metri. Alexandru Prasneac a participat tot la categoria  Juniori 3. Alex a obtinut medalia de bronz in proba de 1500 metri. Prasneac a fost si pe locul 4 in proba de 800 metri. Claudia Ionela Costiuc a terminat pe locul 5 in proba de 800 metri la categoria junioare 1.   

Weekendul dornenilor la Nationale a fost analizat de profesorul Cristian Prâsneac, antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei.

”Sunt bucuros de evoluția sportivilor mei la acestă  competiție avand în vedere caldura foarte mare! Claudia Ionela Costiuc a facut o cursa foarte buna. Alexandru Prâsneac mergea ca favorit in ambele probe dar caldura foarte mare și lipsa de experința si-a  spus cuvantul  pe finalul curselor. Aș vrea să mulțumesc și celor care au stat in spatele pregatirii sportivilor  mei Black-Hill Vatra-Dornei,Aqua Carpatica și Coloana Center Vatra-Dornei.”-Cristian Prâsneac

Weekendul dornenilor la Nationalele de atletism. Bilantul medaliilor

Alexandru Prasneac este un alergator nascut in 2006. Alex a castigat la Cupa Sucevei Indoor in proba de 200 metri. Alexandru Prasneac a inceput serios atletismul in 2018. A fost inspirat si sfatuit de parintii sai. In anul competitional 2019 la finalului lunii ianuarie participa la importantul concurs de la Viena. Alex a alergat 2.12.66 la proba de 800 metri.

Alexandru Prasneac este campion national Indoor la 800 metri. Are timpul 2.10.30 si in proba de 200 metri are ca timp de referinta 27.37.

Pe AIMX gasiti aici reactii si rezultate de la Fagaras Rocks. Au fost curse Brătila Skyrace 6 de 48 kilometri, Hermeneasa Race 37 kilometri, Berivoi Race 20 de kilometri.