Mama cu trei copii castiga trei curse la schi alpin intr-o saptamana la SES in Poiana!

265
Mama cu trei copii castiga trei curse la schi alpin intr-o saptamana la SES in Poiana!

Mama cu trei copii a entuziasmat la competitia de schi alpin FIS SES Nation Cup. Iulia Benga a continuat seria de clasari pe podium din Bulgaria, acum in Poiana Brasov. La slalom a terminat pe locul 3 in Pamporovo. La Borovets a avut 2 concursuri in aceeasi zi. In primul a iesit pe locul 3 si pe al doilea nu l-a terminat. In Poiana Brasov la SES a castigat 3 probe de slalom!

Mama cu trei copii, Iulia Benga a urcat de patru ori pe podium la FIS SES Nation Cup in Poiana Brasov!

”Este un model pentru schiul romanesc! Ar trebui sustinuta! Eu la club o sustin cu tot ce e nevoie. Merge foarte bine. Este cel mai de valoare sportiv al Romaniei la schi si un exemplu pentru tanara generatie. Cu 3 copii reuseste sa se antreneze, sa mearga la concursuri si sa aiba rezultate remarcabile.”-Nan Ioan Gabriel

Mama cu trei copii castiga trei curse la schi alpin intr-o saptamana la SES in Poiana!

Iulia Benga a facut analiza dupa intrecerile de la FIS SES Nation Cup pentru AIMX!

Cele mai stranse intreceri au fost aici in Poiana Brasov in primele zile. Fetele au fost aproape de mine la timp. Anul acesta au fost mai multe natiuni prezente ceea ce este un lucru bun. Romania incearca, organizeaza, sunt oameni care chiar se zbat pentru a iesi aceste concursuri frumoase. Nu inteleg de ce nu vin sportivi mai buni,probabil e drumul prea lung!-Iulia Benga

In continuare Iulia Benga asteapta Campionatele Nationale de saptamana viitoare. Bulgaria ii va oferi oportunitatea sa se lanseze apoi in noi curse.

Mama cu trei copii castiga trei curse la schi alpin intr-o saptamana la SES in Poiana!

”Obiective aveam la 18 ani! Acum vreau doar sa schiez cu drag!”-Iulia Benga

Si anul trecut a fost succes pentru sportivii romani la FIS Open Cup, competitie cu premii totale de 20000 de euro! Dupa victoria Aniei Caill si plasarea pe podium pentru Iulia Benga, Alexandru Barbu si Ioan Valeriu Achiriloaie, rezultatele romanilor in concursul international au continuat si la Slalom Special. La Slalom Urias a castigat grecul Ioannis Antoniou, iar pe 3 a fost Ioan Valeriu Achiriloaie. Ania Caill a castigat in fata bulgaroaicei Maria Kirkova. Pe locul 3 a incheiat Iulia Petruta Benga. La Slalom Special a castigat Ioannis Antoniou in fata lui Alexandru Barbu, iar pe 3 a fost Stefan Claudiu Tudoran.  La feminin a castigat Maria Kirkova in fata Iuliei Benga.

Pe AIMX puteti citi aici si despre pasiunea pentru alergare pe care o are Cristina Man!

Autor Ovidiu Pețenghea