Maria Lătăreţu se remarcă la Campionatele Balcanice de marş. Medaliile românilor

60
Maria Lătăreţu se remarcă la Campionatele Balcanice de marş. Medaliile românilor

Maria Lătăreţu se remarcă la marş în Antalya. Maria a obținut medalia de argint la juniori, după ce a fost cronometrată cu timpul de 51 minute, 27 secunde la 10 kilometri.

Maria Lătăreţu se remarcă la ediţia a 20-a a Campionatelor Balcanice de marş.

România a participat cu 10 atleţi în Antalya. Ionuţ Pleşu a câștigat medalia de bronz la seniori, în proba de 20 kilometri, după o cursă încheiată într-o oră 31 minute și 26 secunde. Tot bronz a obținut și Gabriel Miloşi la juniori, după o cursă încheiată în 54 minute și 46 secunde la 10 kilometri. Delia Ochiana a fost pe trei la cadete, în cursa de 5 kilometri încheiată în 26 minute și 17 secunde. Darius Melenciuc a fost pe trei la cadeţi, în cursa de 10 kilometri finalizată după 49 minute și 32 secunde.

Au mai participat Mihaela Acatrinei, Ana Veronica Rodean, Andrei Gafiţa, Maria Delia Atodiresei şi Daniela Mădălina Tănase. Delegaţia a fost completată de antrenorii Gabriel Avram, Gheorghe Ardeleanu, Radu Mihălescu, Gabriela Ustabaciev și de şeful delegaţiei, Silviu Casandra.

Diana Latarețu a câștigat anul acesta și întrecerea de iarnă la Timișoara. Concursul național a fost organizat în jurul stadionului „Dan Păltinișanu”.

Maria Lătăreţu se remarcă la Campionatele Balcanice de marş. Medaliile românilor
Diana Lătărețu si Gabriela Ustabacieff 


„ A fost o cursa foarte buna. Traseul a fost foarte bun. Vremea a tinut cu noi. La kilometrul 6 am simtit oboseala dar din fericire am avut puterea sa imi revin repede. Imi doream foarte mult sa reprezint iar Romania la Campionatul Balcanic si am tras foarte tare sa castig aceasta medalie. Este a al treilea an consecutiv in care imi mentin titlu de campioana nationala la campionatele de iarna. Urmatoarea competitie este in Turcia, Campionatele Balcanice unde sper sa scot un timp pentru Mondiale si poate chiar o medalie ”–Diana Lataretu

Pe AIMX aflați aici și vești din sporturile de iarnă!