Marina Baboi și Doina Voinea obțin un rezultat de top în Franța

74
Marina Baboi și Doina Voinea obțin un rezultat de top în Franța

Marina Baboi și Doina Voinea au avut în programul competițional întrecerea din cadrul reuniunii internaţionale ”Meeting de l’Eure”. Reuniunea atletică a fost în localitatea franceză Val-de-Reuil, în apropiere de Rouen.

Marina Baboi și Doina Voinea au un podium international la Val-de-Reuil în proba de alergare la 60 de metri!

Reprezentanta României este antrenată de Doina Voinea și este legitimată la SCM Gloria Buzău. Marina Andreea Baboi a câştigat a doua semifinală, cu timpul de 7 secunde 43/100, iar apoi a prins podiumul în finală, cu timpul de 7 secunde 41/100. Americanca Javianne Oliver a câştigat proba cu timpul de 7 secunde 14/100, urmată de Diana Vaisman (Israel), 7 secunde 31/100.

Marina Baboi și Doina Voinea obțin un rezultat de top în Franța

Înainte de locul 3 în Franța, la Naționale, în sală, Marina Andreea Baboi a câștigat titlul în 7.29. Maria Mihalache ( cu dublă legitimare la CS Olimpia Bucureşti și CS Rapid) a fost a doua în 7.52. Top 3 la Naționalele de Atletism în sală 2021 a fost completat de Ana Maria Roşianu (CSM Craiova) cu timpul 7.53.

În etapa a doua a Campionatului Naţional în sala ”Ioan Soter” din Complexul Sportiv Naţional ”Lia Manoliu” din Bucureşti, Baboi a câștigat în 7.43 la 60 de metri.

”M-am simţit bine în Franța. Concursul a fost extrem de frumos. Au fost prezente nume foarte mari şi mă bucur că am avut ocazia să concurez alături de ele. Rezultatul nu este neapărat cel aşteptat, însă sunt bucuroasă că am reuşit să termin competiţia sănătoasă şi fără dureri. Aştept cu nerăbdare următoarele concursuri”, a declarat Marina Baboi pentru FRA.

Marina Baboi este cea mai rapidă atletă a României din ultimii ani. Ea este campioana națională în probele de 60, 100 și 200 de metri și are în palmares peste 200 de medalii, a trecut de 130 medalii de aur!

Pe AIMX aflati aici si vesti de la Nationalele de Scrima!