sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăINOTMarius Neacu inoata la Cancun in finala Mondialului de Inot in Ape...

Marius Neacu inoata la Cancun in finala Mondialului de Inot in Ape Libere

Romanul Marius Neacu a ajuns la a patra finala consecutiva a Campionatului Mondial de Inot in Ape Libere. Cei mai valorosi inotatori se intalnesc in 2019 in superba statiune mexicana Cancun. OceanMan a avut o dezvoltare incredibila: de la 5 curse in 2017, la 17 competitii pe tot globul, anul viitor.”Vremea este buna 28-30 de grade, iar apa are o temperatura de 26 de grade. Statiunea este superba”a declarat pentru aimx.ro sportivul roman stabilit in Italia.

Finala Mondialului de Inot in Ape Libere are startul sambata dimineata in apele turcoaz din Cancun

Este a patra finala consecutiva la care participa Marius Neacu. In 2017 a castigat-o. „Sunt mai mult de 10 concursuri OcenaMan. Nu le mai tin numarul. A inceput pentru mine ca o iesire cu prietenii la Lago di Orta Italia ( Marius este stabilit din 2011 in Italia). Era a doua oara cand faceam un concurs in ape libere. Cred ca era in 2015. Marius Neacu CancunApoi a urmat Benidorm, Spania, unde am dat de mai multi prieteni. Unul dintre ei era Bogdan Dean. Cred ca nu ne mai vazusem de 20 de ani. Ne-a placut atmosfera, oamenii si apoi a deveni  un prilej de intalnire minim o data pe an”a declarat Marius pentru aimx.ro.

Este prima data cand inot in Caraibe. Cancunul este superb. Atata timp cat imi platesc toate concursurile important este sa te distrezi: atat in afara concursului, cat si in apa. Rezultatele vin atunci cand nu te astepti” – Marius Neacu pentru aimx.ro

Marius  lucreaza si concureaza din 2013 pentru clubul Activa Nuoto Piacenza.
Tot pe aimx.ro poti citi si despre cei 5 romani care vor sa dobore recordul de traversare cu barca a Marii Negre, aici!!!
Autor: Vlad Lucian Arhire
DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE