Matei Oancea și Alessia Fuchs câștigă la slalom titlul național la U16

355
David Tudor și Alessia Fuchs câștigă la slalom titlul național la U16

Matei Oancea și Alessia Fuchs se remarcă la întrecerile de schi alpin. Tinerii schiori s-au impus la Campionatul Național în proba de slalom.

Matei Oancea și Alessia Fuchs căștigă titlul național după întreceri cu Jennifer Nagy Remețan și cu Rareș Săndulean.

Matei Oancea de la CSS Sinaia s-a impus în fața lui Filip Macarie de la CS EDELWEISS Brasov. Luca Drăghici de la CSM Corona a fost pe 3 urmat de Szabo Szilard. David Tudor cu un an mai mare ca Rareș Sandulean a terminta pe 5, Rareș e pe 6, iar Ciprian Flostoiu a fost pe 7.

Matei Oancea și Alessia Fuchs câștigă la slalom titlul național la U16
clasări pe podium pentru Jennifer în 2021

Alessia Fuchs de la Dinamo s-a impus în fața lui Jennifer și a Dianei Eremia. În 2019 dinamovistele s-au luptat pentru victorie. A castigat Alessia Fuchs in 1:39.65. Alessia a fost urmata de Antonia Pahontu. Pe trei a incheiat Ioana Corlateanu de la ASC Corona.

Rezultate la Slalom la Campionatelor Nationale de Schi Alpin de la Azuga

În 2019 a fost primul an in care Clubul Sportiv Nan participa la Nationale. E un club privat si e destul de greu sa ai acces la fonduri si la pregatire. Ruxandra Sandulean a terminat pe 2 la Slalom Urias si pe locul 3 la Combinata Alpina.

A fost doar inceputul pentru Nan care isi propune titluri nationale si participari internationale.

Jennifer Nagy a fost din nou pe podium, castiga curse si premii la schi alpin. Traditia participarilor la FIS Children Trophy a fost respectata de Jennifer, care a urcat din nou pe podium. A urmat intrecerea castigata la Toplita. Ioana Corlăţeanu a câștigat la slalom uriaş categoria sub 16 ani în fața Vladyslavei Abramova (Ucraina) la FIS Children Trophy. Jennifer Nagy Remetan a fost pe 3. Anul trecut, Jennifer Barbara Nagy Remetean a câştigat ambele curse din cadrul competiţiei internaţionale de schi alpin FIS Children Trophy, din Poiana Braşov, miercuri la slalom uriaş, iar joi la slalom. La Slalom, la Naționale Jennifer a fost pe doi după Alessia Fuchs de la Dinamo.

Pe AIMX aflați aici și despre participarea României la Mondialele de Schi Alpinism 2021. Competiția s-a încheiat pentru echipa antrenată de Rareș Manea în Andorra.

Autor Ovidiu Pețenghea