Maysa Rațiu probă după probă la Naționale. Este campioană!

0
263
Maysa Rațiu probă după probă la Naționale. Este campioană!
Sursa Instagram Maysa Rațiu

Maysa Rațiu probă după probă la Naționale. Este campioană! A deschis cu un loc 5 la Event 3, 50 metri liber feminin Open și a câștigat la 400 metri liber. Este campioană la 200 metri liber, cu Ana Maria Sibișeanu pe locul doi și Diana Gabriela Stiger pe trei. A câștigat în ștafetă cu Maria Claudia Gadea, Ioana Maria Știrbu și cu Anastasia Maria Bako.

Maysa Rațiu probă după probă la Naționale. Este campioană!
Sursa Instagram Ratiu.Maysa


Maysa Rațiu probă după probă la Naționale. Steaua a dominat finala la 400 metri liber. Pe podium au fost Maysa Rațiu, Diana Gabriela Stiger și Anastasia Maria Bako. Au urmat: Ioana Maria Știrbu și Ana Maria Sibișeanu.

Event 3, 50 metri liber feminin Open cu Rebecca Aimee Diaconescu învingătoare, pe doi Daria Măriuca Silișteanu și la egalitate Anastasia Maria Bako și Maysa Rațiu.

Event 14, 200 metri liber feminin Open 1 Ana Maria Sibișeanu, loc 14 pentru Maysa.

Event 21, 400 metri liber feminin Open 1 Anastasia Maria Bako, loc 4 pentru Maysa.

Event 29, 100 metri liber feminin Open 1 Anastasia Maria Bako, loc 4 pentru Maysa.

Event 29, 100 metri liber feminin Open – Final 1 Rebecca Aimee Diaconescu 2 Maysa Ratiu!

Și anul trecut Maysa Rațiu și Andrei Anghel au avut rezultate de top. Reprezentanta CSA Steaua Bucureşti, a câştigat vineri două titluri în bazinul olimpic din Bacău, la 50 metri liber şi 200 metri liber. Maysa ajungea la cinci titluri cucerite la acea ediţie.

Andrei făcea și anul trecut analiza după evoluția la Naționale

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai Rațiu și Andrei Anghel entuziasmează la Naționale. Declarație

”Un concurs reușit pentru mine. Concurs trecut în calendarul federației de specialitate ca și competiție de realizare a baremului pentru Campionatul European, de la Roma,în luna august în același an. Așa cum am anunțat în luna iunie a anului 2021 proiectul meu „100m spate cât mai rapid posibil”este în desfășurare și am progresat deja,realizând în a 2-a zi de concurs 55. 63(PB) și locul 1 în clasamentul național actual. În cea de a treia zi a Campionatului Național am evoluat în proba de 50 metri spate și am performat cu timpul de 25.29. Am obținut titlul de campion național și calificarea la Campionatul European de la Roma. Sunt recunoscător celor care m-au sprijinit material în acest an:Mol România și Fundatia pentru comunitate și Internațional Business Transport SA(IBT). Împreună cu antrenorul meu,Marius Grigore,Bogdan Stroe si staff-ul tehnic din echipa Bucharest Sport Club suntem pregătiți să ne depășim limitele în continuare.”-Andrei Anghel

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea