sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXDinamo are înotătorii de top! David Popovici și Daria Măriuca Silișteanu progresează

Dinamo are înotătorii de top! David Popovici și Daria Măriuca Silișteanu progresează

Dinamo are înotătorii de top! David Popovici și Daria Măriuca Silișteanu au avut cele mai bune performanțe înregistrate la Campionatul Național de la Otopeni.

SURSA Facebook FRNPM

Dinamo are înotătorii de top! David s-a detașat cu rezultatul de la 100 metri liber (953 puncte). Daria a ajuns în top la 50 metri spate (824 puncte). Daria a ocupat locul 1 la toate cele trei categorii de vârstă: seniori, tineret, juniori, în timp ce locul 2 a fost ocupat (de asemenea la toate cele 3 categorii) de Aissia Claudia Prisecariu (CS Dinamo) – 807 puncte (200 metri spate).

83 de medalii au cucerit sportivii dinamoviști: 32 aur – 27 argint – 24 bronz la Campionatul Național de la Otopeni.

6 titluri a câștigat David Popovici (toate în probele individuale în care a luat startul)

David a făcut barem olimpic la 100 metru liber / 47,61.

12 medalii de aur a câștigat Daria Măriuca Silișteanu

15 recorduri naționale au fost stabilit în competiția de la Otopeni de sportivii de la Dinamo.

David Popovici este simbolul Academiei de înot de la Dinamo. Dublul campion mondial şi european a participat la lansarea Academiei de înot a Clubului Sportiv Dinamo, proiect care îşi propune să iniţieze, în următorii 10 ani, 15.000 de copii, dintre care cel puțin unul să participe la Jocurile Olimpice din 2028. David Popovici a fost în formă în 2022. Rezultatele sale sunt apreciate de toți specialiștii din natație. SwimSwam.com este cel mai popular site de ştiri din nataţie şi lifestyle, din 2012. până în prezent.

David Popovici este simbolul Academiei de înot de la Dinamo. David Popovici a fost desemnat cel mai bun înotător al anului de Swimswam.com
Sursa SwimSwam

David Popovici este simbolul Academiei de înot de la Dinamo. Antrenorul campionului, Adrian Rădulescu, susţine că România are copii talentaţi şi că Academia le va oferi un mediu potrivit pentru a învăţa să înoate şi șă facă performanţă.

Coordonator tehnic este la Academia Dinamo, Walter Bolognani, fostul coordonator al tuturor loturilor de juniori şi tineret ale Italiei. Manager al Academiei de înot a CS Dinamo a fost numit Mihai Popovici, tatăl dublului campion mondial şi european. 

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea


DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE